HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.28 23:55 Frissítve: 2018.11.28 23:56

Megérkezett Fehéroroszországba a Vidi az év meccsére

A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Megérkezett Fehéroroszországba a Mol Vidi FC. A fehérváriak a szerdai napot Minszkben töltötték, ott is edzettek, s ezzel a Chelsea és a PAOK példáját követték. Csak remélni lehet, hogy az angol és a görög együtteshez hasonlóan a magyar bajnoknak is szerencsét hoz ez a megoldás, és csütörtök este győztesen távozik a BATE boriszovi stadionjából. Marko Nikolics csapatának azonban nemcsak az elszánt ellenféllel kell majd megküzdenie, hanem a dermesztő hideggel is – ahogy az munkatársaink helyszíni beszámolójából kiderül.

Túl van utolsó hazai edzésen az Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott. Különböző okokból jó néhány meghatározó játékosra nem számíthat Kim Rasmussen szövetségi kapitány, ennek ellenére mindhárom csoportbeli ellenféllel szemben van esélye a győzelemre. A szövetség alelnöke, a nemzeti együttes franciaországi csapatvezetője, Pálinger Katalin szerint az elsődleges cél a csoportból való továbbjutás. Hogy milyen prémiumot kaphat jó szereplés esetén az együttes, kiderül cikkünkből.

Kulcsfontosságú világbajnoki selejtezőt vív csütörtökön Eszéken a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A keret Kecskeméten gyakorolt, onnan a Dráva-parti város nincs különösebben messze, mégis több mint négy órába került, mire a társaság megérkezett a horvátországi településre. A buszozás azért nyúlt ilyen hosszúra, mert az udvari határátkelőhelyen nem működött az internet, ezért a járműveket egy másik határállomásra irányították át. Hogy a Spanyolországban légióskodó Perl Zoltán miként próbált a határőrök segítségére sietni, megtudhatják helyszíni riportunkból.

Különleges sajtótájékoztatóra invitálta a sajtó munkatársait Hosszú Katinka. Az újságírók belenézhettek a háromszoros olimpiai bajnok úszó edzésébe, sőt, még úszhattak is az Iron Lady ellen. A verseny végeredménye nem lehetett kérdéses, noha Petrov Árpád tanítványa kétszer is teljesítette a távot. Ezt követően szintén különleges környezetben, a jakuzziban lazítva beszélt arról Katinka, milyen tervekkel várja a rövid pályás vb-t.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.17 12:48:36

Európa-liga nemzetisport.hu

A Mol Vidi FC korábbi ellenfelei megkapták az angol nagyágyúkat.

2018.12.14 10:05:40

Európa-liga PÓR KÁROLY

Köszönjük a Vidinek az idei nemzetközi menetelést, amely példaként szolgálhat a magyar kluboknak.

2018.12.14 00:15:12

Európa-liga VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballban az igazi értéket mindig a csapat jelenti.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS