Megérkezett Fehéroroszországba a Vidi az év meccsére

Vágólapra másolva!
2018.11.28. 23:55
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Megérkezett Fehéroroszországba a Mol Vidi FC. A fehérváriak a szerdai napot Minszkben töltötték, ott is edzettek, s ezzel a Chelsea és a PAOK példáját követték. Csak remélni lehet, hogy az angol és a görög együtteshez hasonlóan a magyar bajnoknak is szerencsét hoz ez a megoldás, és csütörtök este győztesen távozik a BATE boriszovi stadionjából. Marko Nikolics csapatának azonban nemcsak az elszánt ellenféllel kell majd megküzdenie, hanem a dermesztő hideggel is – ahogy az munkatársaink helyszíni beszámolójából kiderül.
Megérkezett Fehéroroszországba a Mol Vidi FC.
A fehérváriak a szerdai napot Minszkben töltötték, ott is edzettek, s ezzel a Chelsea és a PAOK példáját követték. Csak remélni lehet, hogy az angol és a görög együtteshez hasonlóan a magyar bajnoknak is szerencsét hoz ez a megoldás, és csütörtök este győztesen távozik a BATE boriszovi stadionjából. Marko Nikolics csapatának azonban nemcsak az elszánt ellenféllel kell majd megküzdenie, hanem a dermesztő hideggel is – ahogy az munkatársaink helyszíni beszámolójából kiderül.

Túl van utolsó hazai edzésen az Európa-bajnokságra készülő magyar női kézilabda-válogatott. Különböző okokból jó néhány meghatározó játékosra nem számíthat Kim Rasmussen szövetségi kapitány, ennek ellenére mindhárom csoportbeli ellenféllel szemben van esélye a győzelemre. A szövetség alelnöke, a nemzeti együttes franciaországi csapatvezetője, Pálinger Katalin szerint az elsődleges cél a csoportból való továbbjutás. Hogy milyen prémiumot kaphat jó szereplés esetén az együttes, kiderül cikkünkből.

Kulcsfontosságú világbajnoki selejtezőt vív csütörtökön Eszéken a magyar férfi kosárlabda-válogatott. A keret Kecskeméten gyakorolt, onnan a Dráva-parti város nincs különösebben messze, mégis több mint négy órába került, mire a társaság megérkezett a horvátországi településre. A buszozás azért nyúlt ilyen hosszúra, mert az udvari határátkelőhelyen nem működött az internet, ezért a járműveket egy másik határállomásra irányították át. Hogy a Spanyolországban légióskodó Perl Zoltán miként próbált a határőrök segítségére sietni, megtudhatják helyszíni riportunkból.

Különleges sajtótájékoztatóra invitálta a sajtó munkatársait Hosszú Katinka. Az újságírók belenézhettek a háromszoros olimpiai bajnok úszó edzésébe, sőt, még úszhattak is az Iron Lady ellen. A verseny végeredménye nem lehetett kérdéses, noha Petrov Árpád tanítványa kétszer is teljesítette a távot. Ezt követően szintén különleges környezetben, a jakuzziban lazítva beszélt arról Katinka, milyen tervekkel várja a rövid pályás vb-t.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik