MU: Az a normális, ha a BL-ben játszunk – Pogba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.13. 20:34
Paul Pogba, a Manchester United labdarúgójának komoly célja van az Európa-ligában, hiszen ha a csapat meg tudná nyerni a sorozatot, a következő szezonban ismét a Bajnokok Ligájában indulhatna.

A Manchester United tavaly csak az ötödik helyen végzett a Premier League-ben, amivel az Európa-liga főtáblájára kvalifikálta magát. Az angol klub francia játékosa szerint azonban mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a következő szezonban újra a Bajnokok Ligájában szerepelhessenek, amit úgy akarnak biztosítani, hogy mind a Premier League-ben, mind az Európa-ligában az ehhez szükséges helyen végeznek.

„A nagy kihívások miatt igazoltam a Unitedhez. A csapat számára az a normális, ha a Bajnokok Ligájában játszik, és mindenünk megvan ahhoz, hogy ezt elérjük. Az első négy között kell végeznünk a bajnokságban, és meg kell nyernünk az Európa-ligát” – szögezte le Pogba.

A francia középpályás ettől függetlenül elismerte, nem bánja, hogy míg tavaly a Bajnokok Ligájában játszhatott a Juventusszal, idén csak az Európa-ligában szerepelhet, hiszen egyértelmű célja van a Manchester Uniteddel.

„Amikor ideigazoltam, tisztában voltam azzal, hogy az Európa-ligában fogok játszani – emlékezett vissza. – Ez számomra nem jelentett problémát, mert tudtam, hogy az lesz a feladatunk, hogy kvalifikáljuk magunkat a Bajnokok Ligájába, és nagy dolgokat érjünk el, ehhez pedig jó játékosokra van szükség.”

A Manchester United ma este 21.05-kor játszik az Európa-liga negyeddöntőjében a belga Anderlecht ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik