HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.27 12:13 Frissítve: 2018.07.27 12:57

Honvéd: Hemingway keményen kritizálta az ellenfelet és a bírót

Tegnap a Progres Niederkorn kick-box csapatával játszottunk a továbbjutásért az Európa-liga második selejtezőkörében – így kezdődik George F. Hemingway klubtulajdonos értékelése a Bp. Honvéd csütörtöki kupamérkőzéséről (1–0).

Mohammed Al-Hakim játékvezető megingás közben (Fotó: Török Attila)

 

A kispesti klubtulajdonos szerint a luxemburgi csapat szokatlanul durva, de szokásosan defenzív futballt játszott, mindent megtett annak érdekében, hogy ne kapjon gólt.

„Totális védekezőfutball, kontra meg a pontrúgások, amiből esetleg összejön egy gól. Na meg persze a kézzel és lábbal bevitt kungfuütések – olvashatók George F. Hemingway sorai a hivatalos klubhonlapon. – A mérkőzés játékvezetője, Mohammed Al-Hakim kiváló asszisztensnek bizonyult ehhez a stílushoz, mert a sárga lapot nagyon hosszú ideig a zsebében tartotta. Egy valamirevaló játékvezetővel legalább két-három luxemburgi játékos távozott volna piros lappal. Nagy szerencsénk volt, hogy játékosainknak csak egy-két erősebb rúgás fájt, de súlyosabb sérülés nem történt. Nagy baj lehet Svédországban – mely ország szövetsége delegálta őt az UEFA játékvezetői közé –, hogy nemzetközi mérkőzéseket vezethet a Svéd Labdarúgó-szövetség nevében.”

Hemingway arról is ír, hogy továbbra is rendkívül aktívan keresnek csatárt, „de a minőségi közeg nemcsak rendkívül drága, hanem finnyás is. Nehéz meggyőzni őket. Mi viszont csak olyasvalakit akarunk igazolni, aki a többi játékoshoz hasonlóan szívvel-lélekkel hajt majd a kispesti csapat dicsőségéért.”

A teljes írás ide kattintva olvasható el!

2018.12.17 12:48:36

Európa-liga nemzetisport.hu

A Mol Vidi FC korábbi ellenfelei megkapták az angol nagyágyúkat.

2018.12.14 10:05:40

Európa-liga PÓR KÁROLY

Köszönjük a Vidinek az idei nemzetközi menetelést, amely példaként szolgálhat a magyar kluboknak.

2018.12.14 00:15:12

Európa-liga VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballban az igazi értéket mindig a csapat jelenti.