GA Eagles: Feyenoord-nevelés érkezett, erősítés a védelemben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 09:31
Erősítésre szorult a Ferencváros holland El-ellenfelének, a másodosztályú Go Ahead Eaglesnek a védelme, ezért a klub kétéves megállapodást írt alá a 26 éves Norichio Nievelddel. A belső védő hétfőn csatlakozik a holland klub keretéhez, az FTC elleni El-visszavágón még nem léphet pályára.

Nieveld ifjúsági játékosként a Feyenoord kötelékébe tartozott, utána az Excelsior, PEC Zwolle és legutóbb az FC Eindhoven futballistája volt. Több mint 170 mérkőzése közül több mint hatvanat az élvonalban játszott.

A GA Eagleshez kapcsolódó hír, hogy a csütörtöki El-meccsről hazafelé menet a drukkereket – akik közül hetet előállított a rendőrség, miután kővel dobálták meg a ferencvárosiakat – a vasútállomáson 15–20, maszkos Zwolle-fanatikus támadta meg.

Az El-selejtező első fordulójának első felvonásán a Fradi hiába jutott vendégként gólelőnyhöz már a 3. percben, a végén be kellett érnie az 1–1-es döntetlennel. A továbbjutásnak azonban változatlanul a népligetiek az esélyesei. A visszavágót csütörtökön 20.30 órától rendezik meg az Üllői úton, zárt kapuk mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik