FTC: Nem rohanunk ész nélkül a Rijeka ellen - Kukuruzovic

Vágólapra másolva!
2014.07.22. 21:01
Bizakodva várja a Rijeka elleni csütörtöki Európa-liga-találkozót Stjepan Kukuruzovic, a Ferencváros nyári igazolása, aki a fradi.hu honlapnak már a bajnoki rajtról is nyilatkozott.

„Teljesen másik mérkőzés lesz – utalt határozottan az első után a második felvonásra Kukuruzovic. (Emlékezhetünk, hogy az első találkozót kapura lövés nélkül tudta le az 1–0-ra alulmaradó Fradi.) – Az odavágón a védelmünk szervezett volt, de mi is tudjuk, támadásban ennél többet kell tennünk. Meg kell mutatnunk, hogy igenis jobb csapat vagyunk annál, mint amit Horvátországban láthattak a drukkerek. Ezzel együtt nem fogunk ész nélkül rohanni, okosan kell futballoznunk a visszavágón. Támadásban magasabb fordulatszámon pörgünk majd, több helyzetet is kell kidolgoznunk, de vannak kreatív játékosaink, ezért tudom, hogy képesek vagyunk támadó, jó focit mutatni, és megverni a Rijekát."Kukuruzovic. (Emlékezhetünk, hogy az első találkozót kapura lövés nélkül tudta le az 1–0-ra alulmaradó Fradi.) – Az odavágón a védelmünk szervezett volt, de mi is tudjuk, támadásban ennél többet kell tennünk. Meg kell mutatnunk, hogy igenis jobb csapat vagyunk annál, mint amit Horvátországban láthattak a drukkerek. Ezzel együtt nem fogunk ész nélkül rohanni, okosan kell futballoznunk a visszavágón. Támadásban magasabb fordulatszámon pörgünk majd, több helyzetet is kell kidolgoznunk, de vannak kreatív játékosaink, ezért tudom, hogy képesek vagyunk támadó, jó focit mutatni, és megverni a Rijekát."

A légiós elárulta, hogy izgatottan várja a bajnoki rajtot, majd magyarázattal is szolgált.

„A magyar labdarúgást kevésbé ismerem, és miután eddig csak az Európa-ligában, nemzetközi csapatok ellen játszottam, ezért valami új vár rám. Egy bajnokság teljesen más, mint egy kupasorozat. Kíváncsi vagyok az NB I-re és arra is, a többiekhez képest hol áll a mi csapatunk. Remélem, sikeres szezonkezdetünk lesz."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik