FTC: Szpirovszkit sokkolta a balszerencsés gól a végén

Vágólapra másolva!
2018.07.13. 10:30
null
Szpirovszki (jobbra) első El-gólját szerezte (Fotó: Török Attila)
Mint ismert, a Ferencváros 1–1-es döntetlent játszott csütörtök este a Maccabi Tel-Aviv ellen az Európa-liga selejtezőjének első mérkőzésén. A zöld-fehérek Sztefan Szpirovszki találatával a meccs 61. percében vezetést szereztek, de győzniük nem sikerült: Eliran Atar szerencsés góljával a 91. percben egyenlített a Maccabi. A zöld-fehérek gólszerzőjét valósággal sokkolta a kései egyenlítés.

A 20-szoros macedón válogatott középpályás pályafutása 10. nemzetközi kupameccsét játszotta, és első nemzetközi kupagólját szerezte – a zöld-fehérekkel ráadásul most debütált az európai kupaporondon.

A mérkőzést követően azonban legkevésbé sem ez járt a fejében, mint a FradiTV kamerájának a lefújás után a pálya szélén elmondta: valósággal sokkolta, hogy egyenlített a végén a Maccabi.

„A kilencven perc alatt végig küzdöttünk, jól játszottunk az egész mérkőzésen, de a végén szerencsés, számunkra viszont balszerencsés lövéssel egyenlített az ellenfél, úgyhogy most teljesen le vagyok sújtva. A gólomnak örülök, az egy nulla remek eredmény lett volna egy olyan csapat ellen, amelyik minden évben nemzetközi kupaporondon szerepel. Megyünk tovább, a jövő héten minden labdáért küzdeni fogunk, törekedni fogunk rá, hogy eredményesek legyünk, és győzzünk Izraelben”– fogalmazott Sztefan Szpirovszkiklubja hivatalos honlapján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik