nemzetisport.hu 2018.11.29 23:34 Frissítve: 2018.11.30 00:51

Fagyos este Boriszovban; Eppel új otthonra talált

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

Munkatársaink a fagyos fehéroroszországi éjszakából tudósítottak a BATE és a Mol Vidi Európa-liga-mérkőzéséről. Marko Nikolics még Minszkben, a csapatnak szállást adó hotelben megtartotta a taktikai eligazítást, aztán rendőri felvezetéssel elindult a magyar bajnok a boriszovi arénába, ahonnan – győzelem esetén – továbbjutóként indulhatott volna haza. A meccs történéseiről részletesen beszámolunk, képekben is megmutatjuk a találkozó néhány pillanatát, és persze elolvashatják a vezetőedző értékelését is.

Nagy reményekkel szerződött Kazahsztánba a Bp. Honvédtól Eppel Márton. A Kajrat Almatinál jól is indult a légiós élete, de aztán kiszorult a csapatból, és mivel a Kazah Kupában külföldiként nem szerepelhetett, lassan a bajnoki meccseken sem számolt vele az edzője. Emiatt viszont a válogatottból is kiszorult a támadó, és ahogy a Nemzeti Sportnak elmesélte, talán ezt emésztette meg a legnehezebben. Mindezzel együtt úgy érzi, otthonra lelt Almatiban. Hogy mit remél a gárda új trénerétől, azt is elolvashatják interjúnkban.

Két sikertelen év után a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Szabó Gabriella már azt fontolgatta, hogy búcsút int a versenysportnak. Szerencsére nem így tett, hanem visszatért korábbi edzőjéhez, Tóth Lászlóhoz, és októberben már vele kezdte el a közös munkát. Hogy annak idején mi vezetett a szakításukhoz, mennyire jött be a váltás, s mi mindenen ment át szakmailag és lelkileg az utóbbi időben, arról is őszintén nyilatkozott lapunknak Szabó Gabriella.

Sportkrém mellékletünk vendége ez alkalommal a Puskás Akadémia bombázója, a látványos góljaival az ősszel az érdeklődés középpontjába kerülő Hegedűs János. A hátvédről vélhetően kevesen tudják, hogy csatárként kezdte a pályafutását, s ha teheti, manapság is előremerészkedik az ellenfél kapuja elé a felcsútiak egymás közötti játékai során. Lapunknak elmondta azt is, mit szóltak a szülei az első tetoválásához, és azt is elárulta, miért kapta egy francia sztárfutballista nevét a kutyája.

2019.07.22 09:33:45

Európa-liga H. K.

A DVSC a Sahcjor Szalihorszk–Esbjerg győztesével meccselhet, Bp. Honvéd az AEK Athénnal nézhet farkasszemet.

2019.07.20 13:43:03

Európa-liga BERECZKI ATTILA, BORBOLA BENCE, BOROS MIKLÓS, SOMOGYI ZSOLT

A Fehérvárra váró Vaduz a svájci második osztályban szerepel. „Farkasok” helyett „bikák” jönnek Debrecenbe.

2019.07.18 23:30:41

Európa-liga MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Maradt az egy héttel ezelőtti pazar mérleg!

2019.07.18 11:05:19

Európa-liga BERECZKY ATTILA (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Herczeg András csapata korán hátrányba került, végül azonban megőrizte háromgólos előnyét.