HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.11.29 23:34 Frissítve: 2018.11.30 00:51

Fagyos este Boriszovban; Eppel új otthonra talált

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

HIRDETÉS

 

Munkatársaink a fagyos fehéroroszországi éjszakából tudósítottak a BATE és a Mol Vidi Európa-liga-mérkőzéséről. Marko Nikolics még Minszkben, a csapatnak szállást adó hotelben megtartotta a taktikai eligazítást, aztán rendőri felvezetéssel elindult a magyar bajnok a boriszovi arénába, ahonnan – győzelem esetén – továbbjutóként indulhatott volna haza. A meccs történéseiről részletesen beszámolunk, képekben is megmutatjuk a találkozó néhány pillanatát, és persze elolvashatják a vezetőedző értékelését is.

Nagy reményekkel szerződött Kazahsztánba a Bp. Honvédtól Eppel Márton. A Kajrat Almatinál jól is indult a légiós élete, de aztán kiszorult a csapatból, és mivel a Kazah Kupában külföldiként nem szerepelhetett, lassan a bajnoki meccseken sem számolt vele az edzője. Emiatt viszont a válogatottból is kiszorult a támadó, és ahogy a Nemzeti Sportnak elmesélte, talán ezt emésztette meg a legnehezebben. Mindezzel együtt úgy érzi, otthonra lelt Almatiban. Hogy mit remél a gárda új trénerétől, azt is elolvashatják interjúnkban.

Két sikertelen év után a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Szabó Gabriella már azt fontolgatta, hogy búcsút int a versenysportnak. Szerencsére nem így tett, hanem visszatért korábbi edzőjéhez, Tóth Lászlóhoz, és októberben már vele kezdte el a közös munkát. Hogy annak idején mi vezetett a szakításukhoz, mennyire jött be a váltás, s mi mindenen ment át szakmailag és lelkileg az utóbbi időben, arról is őszintén nyilatkozott lapunknak Szabó Gabriella.

Sportkrém mellékletünk vendége ez alkalommal a Puskás Akadémia bombázója, a látványos góljaival az ősszel az érdeklődés középpontjába kerülő Hegedűs János. A hátvédről vélhetően kevesen tudják, hogy csatárként kezdte a pályafutását, s ha teheti, manapság is előremerészkedik az ellenfél kapuja elé a felcsútiak egymás közötti játékai során. Lapunknak elmondta azt is, mit szóltak a szülei az első tetoválásához, és azt is elárulta, miért kapta egy francia sztárfutballista nevét a kutyája.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.12.17 12:48:36

Európa-liga nemzetisport.hu

A Mol Vidi FC korábbi ellenfelei megkapták az angol nagyágyúkat.

2018.12.14 10:05:40

Európa-liga PÓR KÁROLY

Köszönjük a Vidinek az idei nemzetközi menetelést, amely példaként szolgálhat a magyar kluboknak.

2018.12.14 00:15:12

Európa-liga VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballban az igazi értéket mindig a csapat jelenti.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS