Európa-liga: törölték az MU sajtótájékoztatóját

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.05.23. 14:49
Törölték a labdarúgó Európa-liga döntőjében szerdán pályára lépő Manchester United keddi sajtótájékoztatóját a 22 halálos áldozatot követelő manchesteri terrortámadás miatt.

„Az elmúlt éjszaka Manchesterben történt tragikus esemény, illetve annak ránk gyakorolt hatása miatt úgy döntöttünk, hogy nem lesz sajtótájékoztató a mérkőzés előtti este” – jelentette be az angol klub közleményben, hozzátéve, hogy biztosak benne, mindenki megérti az álláspontjukat.

„A gondolataink ebben a szörnyű időszakban az áldozatokon járnak” – olvasható még a tájékoztatásban.

Kedden fokozták a biztonsági intézkedéseket a carringtoni edzőközpontban, ahol a játékosok egyperces csenddel emlékeztek a támadás áldozataira.

A brit rendőrség szerint a hétfő késő este elkövetett robbantás terrortámadás volt, házi készítésű pokolgéppel követte el egy férfi, aki meg is halt a merényletben. Vele együtt 22 ember vesztette életét, és 59-en megsebesültek.

Az Európa-liga döntőjében a Manchester United az Ajax Amszterdammal játszik szerdán Stockholmban. A sajtótájékoztató a találkozó helyszínén, a Friends Arenában lett volna. Az MU a keddi, otthoni edzés után repül Svédországba.

MÁJUS 24., SZERDA

EURÓPA-LIGA
DÖNTŐ
20.45:
Ajax–Manchester United (Tv: Digi Sport1, RTL II)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik