Európa-liga: Kabát Péter röntgenre vár, és az ügyüket illetően bizakodó

Vágólapra másolva!
2010.08.27. 16:23
Sérülés miatt kellett lecserélni a csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen Kabát Pétert, a DVSC-TEVA válogatott támadóját. A hajdúsági együttes a selejtező rájátszásának visszavágóján idegenben is legyőzte (2-1) bolgár ellenfelét, a Liteksz Lovecset, de egy adminisztrációs hiba folytán (a 90. percben csereként beálló Máté Pétert nem nevezték a találkozóra) UEFA-vizsgálat folyik az ügyükben.

„A mérkőzés óta folyamatosan fáj a lábam, éppen most készülök röntgenre, remélem, nem súlyos a sérülésem – mondta a Nemzeti Sport Online-nak Kabát Péter. – Bár most úgy érzem, hogy vasárnapra nem jön rendbe, de ez nagy valószínűséggel csak aznap derül ki. Utána viszont két hét szünet következik a bajnokságban a válogatott miatt, addig biztosan rendbe jövök. Ám most még bízom abban, hogy a Videoton elleni bajnokit sem kell sérülés miatt kihagynom.”

A Máté-üggyel kapcsolatban Kabát Péter nem akart, de mint mondta, nem is tudna bővebb tájékoztatást adni.

„Annyira friss még ez az egész, hogy én sem tudom, mi történt pontosan. Délután hatkor lesz edzésünk, gondolom, akkor többet lehet megtudni a részletekről. Most nem akarok, de igazából nem is tudok mást mondani: bizakodom, hogy számunkra kedvező formában rendeződik az ügy.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik