Európa-liga: Juhászék edzője szerint Husztiéknak a BL-ben van a helyük

Vágólapra másolva!
2010.09.17. 10:07
Ariel Jacobs, az Anderlecht vezetőedzője szerint a Zenitnek a Bajnokok Ligájában lenne a helye – a szakember azt követően nyilatkozott így, hogy Huszti Szabolcs együttese 3–1-re legyőzte a Juhász Rolanddal felálló belgákat az Európa-liga csoportkörében.

„A Zenitnek a Bajnokok Ligájában lenne a helye. Az első félidőben egyértelmű volt az oroszok fölénye. Sokkal jobbak voltak, egyénileg és csapatként is" – kezdte értékelését Ariel Jacobs, a brüsszeliek vezetőedzője.

„Bosszantó, hogy alkalmanként nagyon sok helyet hagytunk nekik, pedig pontosan tudtuk, hogy ezt a hibát nem szabad elkövetnünk. A második félidőben, amikor már szinte reménytelen volt a helyzetünk, a csapat rendkívüli mentális erőről tett tanúbizonyságot, így sikerült visszajönnünk, ez dicséretet érdemel – szólt elégedetten együttese küzdőszelleméről a belga szakember. – A csoportban a Zenit a favorit, ezt eddig is tudtuk. A másik három csapat között nagy csata várható a másik továbbjutó helyért."

A mérkőzésen Huszti Szabolcs nem kapott lehetőséget a szentpéterváriaknál, Juhász Roland azonban játszott a hazaiaknál, sőt ő szerezte az Anderlecht szépítő gólját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik