El: trükközni akartak az északmacedónok, Mourinho lebuktatta őket

Vágólapra másolva!
2020.09.25. 09:29
Mint arról beszámoltunk, a Tottenham magabiztosan, 3–1-re legyőzte az északmacedón Shkëndija együttesét az Európa-liga selejtezőjében, így továbbjutott a playoffkörbe. Ehhez pedig, könnyen lehet, José Mourinho szemfülessége is kellett…

Ha a szabályok finom megkerüléséről és a trükközésről van szó, José Mourinhónál nincs tökéletesebb ember a feladatra. José Mourinhónál nincs tökéletesebb ember a feladatra.

Emlékezzünk csak arra, mikor – legalábbis a pletykák szerint – a Real Madridnál például szándékosan kiállíttatta kulcsjátékosait, hogy pont időben járjon le mindenkinek az eltiltása a Bajnokok Ligájában.

Épp ezért Mourinhóval nem éri meg trükközni, mert hát ha van valaki, aki ezeket kiszúrja, az a portugál!

Dan Kilpatrick, az Evening Standart újságírója szerint most a Shkëndija próbált meg az Európa-liga-meccsen előnyt szerezni, ám Mourinho eszén nem sikerült túljárniuk.

Mourinhót nehéz átverni (Fotó: AFP)
Mourinhót nehéz átverni (Fotó: AFP)

A hírek szerint ugyanis az északmacedón csapat pályáján 5 centivel kisebbek voltak a kapuk, mint az szabályos lett volna – így pedig jóval nehezebb lett volna a gólszerzés, ami a hazaiaknak kedvezett volna.

A Spurs portugál menedzsere azonban a bemelegítésnél a kapusaival egyeztetve ezt azonnal észrevette, és értesítette az UEFA-t, követelve, hogy azonnal cseréljék le vagy legalább emeljék meg a kapukat.

Ez meg is történt.

A Shkëndija egyébként mindent tagad, a klubnál állítják, nem a saját pályájukon játszottak, és így nem is tudtak arról, hogy kisebbek lettek volna a kapuk.

 


 

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ
NEM BAJNOKI ÁG
Shkëndija (északmacedón)–Tottenham Hotspur (angol) 1–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik