El: „Pokolian nehéz lesz az Újpestnek Spanyolországban”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.25. 14:33
Chema Antón, az Újpest korábbi játékosa elmondta várakozásait a gárda Sevilla elleni Európa-liga selejtezője előtt.

A 29 esztendős spanyol 2012 és 2014 között 44 mérkőzésen játszott az Újpest színeiben, összesen két gólt szerzett. Chema Antónnak jelenleg nincs csapata. A védő a sevilla.abc.es-nek ecsetelte a várakozásait.. Chema Antónnak jelenleg nincs csapata. A védő a sevilla.abc.es-nek ecsetelte a várakozásait.

„Magyarországon a bajnokságban sok a fanatikus. Mondjuk a fontos meccseken, mint például egy Ferencváros elleni rangadón rendre megtelt a stadion 10-15 ezer emberrel, és én mindig biztonságban éreztem magam. Nagyon radikálisak, az biztos, de az Újpestnél eltöltött két évem alatt velem mindenki kedves volt, jól bántak velem.”

„Most is ugyanaz az edző, aki az én utolsó évemben volt (Nebojsa Vignjevics – a szerző), jó munkát végzett és kialakult egy kiegyensúlyozottság, folytonosság, ami meghozta a gyümölcsét, a csapat pedig több trófeát is nyert az irányításával. Addig küzdenek majd, amíg bírnak, és rengeteget futnak.”

„Spanyolországban pokolian nehéz dolguk lesz a magyaroknak, efelől kétségem sincs. A visszavágón azért az újpesti szurkolók lelkesítése sokat számít majd, de ott sem lesz egyszerű, nehéz dolguk lesz.”

„Az Újpest szereti irányítani a meccseit, támadófutballt játszik. Most viszont a felfogás más lesz, elvégre egy nagyobb csapattal néz majd szembe. Szerintem a kis csapatok taktikáját fogják követni, és visszaállnak majd.”

JÚLIUS 26., CSÜTÖRTÖK

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

• NEM BAJNOKI ÁG

21.45:
Sevilla FC (spanyol)–ÚJPEST FC
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik