El: Nikolics Nemanja szerint 2–0-ra nyer a Vidi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.13. 18:29
Tudósítóink már a helyszínen vannak a Mol Vidi FC–Chelsea Európa-liga-mérkőzésen, amelyen összefutottak a Chicago Fire támadójával, Nikolics Nemanjával, aki székesfehérvári győzelmet vár.

A Chicago Fire csatárjának már véget ért a szezon, így itthon pihenhet a felkészülés kezdetéig. Nikolics Nemanja a helyszínen tekinti meg korábbi csapata, a Mol Vidi Európa-liga-mérkőzését a Chelsea ellen.

„Nagyon optimista vagyok, bár nem beszéltem a srácokkal, nem akartam őket zavarni a mérkőzés előtt. Azt sajnálom, hogy nem az új stadionban rendezik a mérkőzést, de örülök, hogy ilyen szintű csapattal mérkőzhet meg a Vidi. Nekem ugyan nem volt szerencsém ilyen topklub ellen játszani, de úgy szurkolok, mintha még mindig a Vidi játékosa lennék. Úgy látom, nagyon együtt van a csapat, szerintem kettő nullára nyerünk” – mondta tudósítónknak a 27-szeres magyar válogatott támadó.

EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 6. FORDULÓ
L-CSOPORT
18.55:
Mol Vidi FC–Chelsea (angol) (Tv:Sport1)
Budapest,
Groupama Aréna. V: Alekszandar Sztarev (macedón)
Mol Vidi FC:
Kovácsik – Fiola, Juhász, Vinícius, Stopira – Nego, A. Hadzic, B. Nikolov – Milanov, M. Scsepovics, Huszti. Vezetőedző: Marko Nikolics
Chelsea:
Caballero – Zappacosta, Christensen, Ampadu, Emerson Palmieri – Barkley, Fabregas, Loftus-Cheek – Willian, Morata, Hudson-Odoi. Vezetőedző: Maurizio Sarri

Online közvetítés, érdekességek, statisztikák itt.

AZ L-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Chelsea 5 5
10–1 +9 15
2. BATE Boriszov 5 2 3 6–8 –2 6
3. MOL VIDI FC 5 2 3 3–5 –2 6
4. PAOK 5 1 4 4–9 –5 3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik