El: Nem érdemeltünk vereséget – Kondás Elemér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.14. 21:49
Kondás Elemér szerint a DVSC-Teva győzelmet szalasztott el a Torpedo Zsogyino ellen a labdarúgó Európa-liga selejtezőjében, a második kör első meccsén – adta hírül a dvsc.hu.

Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője: Végig irányítottuk a találkozót, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az ellenfél egy átlövéssel és egy jól eltalált szabadrúgással tudott nyerni. Nem érdemeltünk vereséget. Masszívan futballozott a Zsogyino, erre is számítottunk, mégis sikerült sok lehetőséget kidolgoznunk, folyamatosan az ellenfél térfelén voltunk. Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, mert győzelmet szalasztottunk el. Nem adjuk fel, az dönt, hogyan használjuk ki a helyzeteinket a visszavágón. Kondás Elemér, a DVSC-Teva vezetőedzője: Végig irányítottuk a találkozót, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, az ellenfél egy átlövéssel és egy jól eltalált szabadrúgással tudott nyerni. Nem érdemeltünk vereséget. Masszívan futballozott a Zsogyino, erre is számítottunk, mégis sikerült sok lehetőséget kidolgoznunk, folyamatosan az ellenfél térfelén voltunk. Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, mert győzelmet szalasztottunk el. Nem adjuk fel, az dönt, hogyan használjuk ki a helyzeteinket a visszavágón.

Igor Kriusenko, a Torpedo Zsogyino vezetőedzője: Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, az ellenfél jól futballozott, keményen küzdött, ezért is örülünk nagyon a győzelemnek. Boldog vagyok, hogy az első, kapott gól után – ami szerencsétlen találat volt, megpattant egy játékosunkon – összeszedtünk magunkat, és sikerült azt nyújtanunk, amit elterveztük, sőt egy kicsit többet is. A játékosok nagy része még tapasztalatlan a nemzetközi porondon, sokan most játszottak először az Európa-ligában, ez meg is látszott rajtuk, de miután megnyugodtak, jól teljesítettek. Egyelőre nem ünnepeljük a továbbjutást, még mindig úgy gondolom, hogy ötven-ötven százalék az esély.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik