El: kulcsemberét veszíthette el a Partizan

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.10. 17:22
null
Koszovicsot úgy kellett letámogatni a pályáról (Fotó: Partizan.rs)
Aggodalommal tekint a következő időszak elé Miroszlav Djukics, a Partizan labdarúgócsapatának edzője, ugyanis úgy tűnik, hosszabb időre elveszítette egyik kulcsjátékosát, Nebojsa Koszovicsot.

Az egykori újpesti középpályás a szezon mindegyik tétmérkőzésén (négy bajnoki és négy Bajnokok Ligája-találkozó) játszott, így pályán volt a szerdai, FK Vozsdovac elleni hazai 3–1-es vereség alkalmával is.

A második félidő közepén azonban le kellett cserélni, mert egy becsúszás után a földön maradt, és csak segítséggel tudta elhagyni a pályát. A mérkőzés végéig a kispadon jegelte a bal térdét, de a szerb lapok nem sok jót jósoltak neki.

A Partizan legközelebb vasárnap Újvidéken, a Vojvodina vendégeként lép pályára, majd csütörtökön a Videotont fogadja az Európa-liga playoffjában.

Koszovics 2014-ben, Újpesten együtt futballozott a Partizan El-ellenfelében, a Videotonban játszó Loic Negóval és Suljic Asmirral

A Videotonnál is akadnak problémák, Varga József eltiltása miatt biztosan nem játszhat Belgrádban, Juhász Roland, Ezekiel Henty és Marko Scsepovics viszont ott lesz a pályán. Kovács István talán a hét második felében csatlakozhat a kerethez, Vinícius esetében pedig, ha minden a tervek szerint halad a rehabilitációval, akkor szeptember végén térhet vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik