El: Kőkemény debreceni csata, hatalmas küzdelem - visszhang

Vágólapra másolva!
2014.08.29. 08:09
null
<div style="text-align: center"><img class="cikkep" src="http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/36/0/13/cikk_2360013/_SZM4003_640.jpg" alt="" align="middle" /></div>A svájci lapok szerint kőkemény csatában ment tovább a Young Boys Debrecenben (Fotó: Szabó Miklós)
Hatalmas küzdelemről és kőkemény debreceni csatáról írtak a svájciak, miután a Young Boys 0–0-s döntetlent ért el a DVSC-Teva otthonában a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének playoffkörében, ezzel bejutott a csoportkörbe.

„A Young Boys hatalmas küzdelem után bejutott a csoportkörbe” címmel jelent meg a DVSC-Teva–Young Boys mérkőzés összefoglalója a svájci együttes hivatalos honlapján. A találkozót pedig így jellemezte a YB potálja: „Óriási siker! A YB harmadszor szerepelhet az El csoportkörében! A kőkemény debreceni csata gól nélküli döntetlennel ért véget!”

A berni Berner Zeitung így összegezte a meccset: „Nagy küzdelem után az Európa-ligában! A Young Boys 2010 és 2012 után ismét a csoportkörben. Debrecenben a kemény, fegyelmezett Young Boys megőrizte 3–1-es előnyét.”

„A YB beevezett a célba” – írja a svájci Blick internetes kiadása.

A 20 Minuten portálja egy kalap alá vette a három svájci csapatot. A tárgyilagos írás címében jelzi, a Zürich és a Young Boys továbbjutott, a Grasshoppers viszont búcsúzott Európától.

„A Zürich és a Young Boys Európában, a Grashoppers viszont kiesett” – írja a Tages Anzeiger. A sport.ch hasonló címmel közölte a mérkőzésekről szóló cikkét.

EURÓPA-LIGA
RÁJÁTSZÁS, VISSZAVÁGÓ

DEBRECENI VSC-TEVA–YOUNG BOYS (svájci) 0–0
Továbbjutott:
a Young Boys, 3–1-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik