El: interjút adott a Schalke-védő, közben ellopták a bőröndjét

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 19:36
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Schalke labdarúgója, Dennis Aogo pórul járt a reptéren, miközben interjút adott egy televíziós társaságnak.

Aogo bőröndjét – útlevelestül és beszállókártyástul – ellopták a reptéren, miközben újságírói kérdésekre válaszolt. A játékos az Európa-liga reklámfala mögé tette le táskáját az interjú idejére, de amikor végzett, és a táskájáért ment, meglepődve tapasztalta, hogy az már nincs ott, ahová tette. Aogo eleinte rendkívül nyugodt volt, mert úgy gondolta, csak a csapattársai próbálják ugratni, de később kiderült, hogy ők semmit sem tudnak az esetről.

„A bőröndömet ellopták az interjú ideje alatt – mondta a német válogatott futballista. – A reklámtábla mögé tettem, a beszállókártyám és az útlevelem is benne volt."

Mivel a beszállókártya és az útlevél is a táskában volt, kétségessé vált, hogy felengedik-e a repülőre, de a 12-szeres német válogatott védő számára kiállítottak egy ideiglenes útlevelet, amivel felszállhatott a gépre.

A Schalke szerdán utazott el Ukrajnába, ahol csütörtökön a Sahtar Doneck ellen lép pályára az Európa-liga egyenes kieséses szakaszában a legjobb 32 között.

Időközben a bőrönd megkerült, de egyelőre nem tudni, hogy mi hiányzik belőle.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik