El: Gyurta és az MKB kézisei is ott lesznek a Vidi meccsén

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 10:36
A Videoton labdarúgócsapatának vezetői számos hazai klub képviselőjét meghívták az együttes ma esti, Genk elleni Európa-liga mérkőzésére, de nem csak futballcsapatok képviselői lesznek jelen a találkozón a meghívott vendégek között. 

„Nem csupán a szurkolók várják nagyon a csütörtöki, Genk elleni meccsünket, hanem a magyar sportélet meghatározó alakjai is. Itt lesz például az MKB Veszprém teljes férfi kézilabdacsapata. Nagy öröm számunkra, hogy a szurkolók mellett a magyar sporttársadalom is nagyon várja a Genk elleni mérkőzésünket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy elfogadták meghívásunkat az MKB Veszprém férfi kézilabdázói, és a Sóstói Stadionban szurkolnak majd csapatunknak a továbbjutásért. A gesztus egyébként kölcsönös, hiszen csapatunk szintén meghívást kapott a veszprémiek következő BL-mérkőzésére” – adta hírül a vidi.hu. vidi.hu.

A Videoton hivatalos honlapja hozzáteszi, hogy a tizenöt NB I-es klubból tíz, valamint több NB II-es és NB III-as klub, illetve több utánpótlás-akadémia játékosai és képviselői is ott lesznek a csütörtök este 19 órakor kezdődő Európa-liga-mérkőzésen.A vendégek között szerepel továbbá Gyurta Dániel, olimpiai arany- és ezüstérmes, kétszeres világ- és Európa-bajnok úszó, az MLSZ utánpótlásedzői, illetve a székesfehérvári egyesületek, a Sapa Fehérvár AV19, az Alba Fehérvár és a Cornexi-Alcoa vezetői.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik