El: gyér az érdeklődés az Anzsi hannoveri meccse iránt

Vágólapra másolva!
2013.02.21. 09:21
Félig telik csak meg Huszti Szabolcsék stadionja Hannoverben az Anzsi Mahacskala elleni Európa-liga-mérkőzésen – írják a helyi lapok, amelyek szerint nemcsak az idegenben elszenvedett 3–1-es vereség utáni reménytelen helyzet okozza a szurkolók lelkesedésének hiányát.

A gyatra érdeklődésre magyarázat lehet az is, hogy a hannoveri stadion több szektorában is drágábbak a jegyek a nemzetközi kupameccsekre, mint a bajnokikra, a találkozót élőben adja a szabadon fogható országos televízió, és hogy a szurkolók nagy része e mérkőzés bojkottálásával mutatja ki haragját a klub vezetőségével szemben.

„Sajnos a szurkolók nemigen érdeklődnek a meccs iránt, de ígérjük, aki kijön a meccsre, jól fog szórakozni. Remélem, sikerül hamar gólt szerezni – mondta Mirko Slomka, a Hannover vezetőedzője. – Tavaly az Atlético Madridtól kaptunk ki, aztán megnyerte a sorozatot. Hogy most az Anzsinak van-e esélye ugyanerre? Amelyik csapat képes felülmúlni a Hannovert, mindenképpen a sorozat esélyesének számít.”

A 43 ezer férőhelyes hannoveri stadionban csak 25 ezer jegy kelt el elővételben. A lelátón ott lesz Fabio Capello, az orosz válogatott olasz szövetségi kapitánya is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik