HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.03.01 20:09 Frissítve: 2018.03.01 21:49

El: ezért nem készít közös sálat a Dortmund a Salzburg elleni meccsre!

Alapesetben a Borussia Dortmund minden európai kupamérkőzésre külön sálat készít, amelyen rajta van az ellenfél logója és az összecsapás dátuma is. Most azonban úgy tűnik, a Salzburg elleni Európa-liga-meccsen nem lesz ilyen sál.

HIRDETÉS

Úgy tűnik, nem lesz közös sál (Fotó: AFP)

 

„Nem árulunk olyan sálakat, amelyeken egy promóciós logó található a miénkkel együtt” – fogalmazott a Bildnek Carsten Cramer, a Borussia marketingigazgatója.

Egyébként a salzburgiak a szigorú szabályok miatt nem Red Bull Salzburg, hanem FC Salzburg néven indultak a nemzetközi kupaporondon, azonban a logón ott maradt a márka ikonja, a bika.

Az osztrákok terveznek sálat készíteni, de a hírek szerint a németek megtagadták a logójuk használatának engedélyezését.

A Dortmund hazai pályán március 8-án fogadja Szoboszlai Dominik csapatát, a visszavágóra egy héttel később, március 15-én kerül sor.

Németországban nagyon kritikusak az energiaital-gyártó vállalattal, a Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzig például az ország legnépszerűtlenebb csapata. Az ok röviden: a modern futball.

Dortmundban meg pláne nem szeretik őket...

(Fotó: NSO)

 
A Salzburg cáfolja a sajtóinformációkat, a Facebookon közölték, hogy legkésőbb vasárnaptól kapható lesz az alábbi sál a szurkolói boltokban:

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.06 07:43:46

Európa-liga PIETSCH TIBOR

„Senki sem kérdőjelezheti meg, hogy fokozatosan lépegetünk előre.”

2018.10.05 23:12:18

Európa-liga S. TÓTH JÁNOS

NS-VÉLEMÉNY. Ha nincs gól, a győzelem eleve ki van zárva.

2018.10.04 18:49:09

Európa-liga PIETSCH TIBOR (London), BACSKAI JÁNOS (közvetítés)

Egy góllal jobbnak bizonyult a londoni csapat, a magyar bajnok három ziccert is elpuskázott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS