El: ezért nem készít közös sálat a Dortmund a Salzburg elleni meccsre!

Vágólapra másolva!
2018.03.01. 20:09
null
Úgy tűnik, nem lesz közös sál (Fotó: AFP)
Alapesetben a Borussia Dortmund minden európai kupamérkőzésre külön sálat készít, amelyen rajta van az ellenfél logója és az összecsapás dátuma is. Most azonban úgy tűnik, a Salzburg elleni Európa-liga-meccsen nem lesz ilyen sál.

„Nem árulunk olyan sálakat, amelyeken egy promóciós logó található a miénkkel együtt” – fogalmazott a Bildnek Carsten Cramer, a Borussia marketingigazgatója.

Egyébként a salzburgiak a szigorú szabályok miatt nem Red Bull Salzburg, hanem FC Salzburg néven indultak a nemzetközi kupaporondon, azonban a logón ott maradt a márka ikonja, a bika.

Az osztrákok terveznek sálat készíteni, de a hírek szerint a németek megtagadták a logójuk használatának engedélyezését.

A Dortmund hazai pályán március 8-án fogadja Szoboszlai Dominik csapatát, a visszavágóra egy héttel később, március 15-én kerül sor.

Németországban nagyon kritikusak az energiaital-gyártó vállalattal, a Gulácsi Pétert is foglalkoztató RB Leipzig például az ország legnépszerűtlenebb csapata. Az ok röviden: a modern futball.

Dortmundban meg pláne nem szeretik őket...

(Fotó: NSO)
(Fotó: NSO)


A Salzburg cáfolja a sajtóinformációkat, a Facebookon közölték, hogy legkésőbb vasárnaptól kapható lesz az alábbi sál a szurkolói boltokban:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik