HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.07.20 10:18 Frissítve: 2016.07.20 10:22

El: elutazott a Loki, Takács Tamás szerint még összejöhet

A sérüléséből felépülő Takács Tamás is elutazott szerdán a Debrecen labdarúgócsapatával Fehéroroszországba, ahol a Loki csütörtökön hátrányból próbálja meg kiharcolni a továbbjutást az Európa-ligában a Torpedo Zsogyino ellen.

 

„Rengeteget dolgoztunk az orvosi stábbal és a gyógytornászokkal, hogy minél hamarabb a pályán lehessek, és ez sikerült is, hiszen azt jósolták, hat hetet kell kihagyjak, ehhez képest feleannyi idő alatt meggyógyultam – mondta a Nemzeti Sportnak Takács Tamás, aki részleges bokaszalag-szakadással bajlódott, de a hétvégi bajnokin már játszott, és gólt is szerzett a Paks ellen. – A feladat adott, minimum két gólt kell szereznünk, s lehetőleg egyet sem kapnunk. A hazai vereség ellenére azt mondom, összejöhet a továbbjutás, képes is rá a csapat, de ezt bizonyítanunk kell. Bízom benne, hogy újra eredményes lehetek!”

Az utazó keret: Bozsidar Radosevics, Verpecz István – kapusok; Aleksandar Jovanovic, Nagy Zoltán, Mészáros Norbert, Dusan Brkovics, Szatmári Csaba, Korhut Mihály, Ognjen Djelmic, Varga József, Danilo Szekulics, Holman Dávid, Szakály Péter, Ferenczi János, Horváth Zsolt, Geoffrey Castillion, Takács Tamás, Tisza Tibor – mezőnyjátékosok.

Mint ismert, az első mérkőzést – bár vezetett a Loki – a Torpedo nyerte meg 2–1-re.

2018.12.17 12:48:36

Európa-liga nemzetisport.hu

A Mol Vidi FC korábbi ellenfelei megkapták az angol nagyágyúkat.

2018.12.14 10:05:40

Európa-liga PÓR KÁROLY

Köszönjük a Vidinek az idei nemzetközi menetelést, amely példaként szolgálhat a magyar kluboknak.

2018.12.14 00:15:12

Európa-liga VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. A futballban az igazi értéket mindig a csapat jelenti.