El: Csalódottak vagyunk, de a jövő héten jobb lesz – Gera

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.03. 08:24
Mint arról beszámoltunk, 1–1-es döntetlent játszott a Ferencváros labdarúgócsapata a holland Go Ahead Eagles vendégeként az Európa-liga selejtezőjének első körében. A találkozót követően Gera Zoltán, a zöld-fehérek játékosa értékelte a látottakat a FradiMediának.

„Jól kezdtünk, hamar betaláltunk, a korai gól pedig láthatóan megfogta a holland csapatot. Voltak lehetőségeink a folytatásban is, ha pedig kicsit jobban koncentrálunk, meglehetett volna a második találat is. Az első félidőben átengedtük a területet, de helyzeteik így sem voltak a Go Ahead Eaglesnek, csak szögletekig jutottak a hazaiak, és bár ránk nem jellemző, most pont egy ilyen sarokrúgásból kaptunk gólt” – értékelt a FradiMedia videójában Gera Zoltán. Gera Zoltán.

„A fordulás után többet volt nálunk a labda, de az utolsó passzok rendre hiányoztak, nem akart jönni a második gól. Elöl gyorsabbak és dinamikusabbak vagyunk ellenfelünknél, ez a második találkozón meg fog mutatkozni. Csalódottak vagyunk a végeredmény miatt, szerettünk volna nyerni, de mivel idegenben gólt tudtunk rúgni, bizakodó vagyok. Ez csupán a második mérkőzésünk volt az idényben, jobb lesz a jövő héten… ” – tette hozzá Gera.

Az Európa-liga-selejtezősorozat első körének visszavágóján a Ferencváros július 9-én, zárt kapuk mögött fogadja az Üllői úton a Go Ahead Eaglest.

EURÓPA-LIGA
1. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Go Ahead Eagles–Ferencváros 1–1 (Vriends 45+2., ill.
Gera 3.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik