El: csak hét jegyet adott el az RB Leipzig a selejtezőre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.16. 16:17
A Leipziger Volkszeitung úgy tudja, hogy a lipcsei egyesület mindössze hét jegyet adott el az esti Universitatea Craiova–RB Leipzig Európa-liga-selejtezőre.

Mint azt a német portál írja, Gulácsi Péteréket egyébként sem szokta túl sok szurkoló elkísérni az idegenbeli mérkőzésekre – az RB Leipzig tartja például a negatív csúcsot, miután az előző kiírásban a Zenit elleni El-találkozóra állítólag csupán 20 rajongó tartott a lipcseiekkel.

Most azonban a szám még kevesebb: a Leipzig állítólag mindössze hét jegyet adott el a román Universitatea Craiova elleni összecsapásra! A Leipziger Volkszeitung ennek kapcsán megjegyzi, hogy a román együttes 2017-ben átadott otthona, a Ion Oblemenco Stadion több mint 180 kilométerre van például Bukaresttől, s valószínűleg a nagy meleg és a távolság adta nehézségek miatt sem érdeklődik túl sok német drukker a belépőkért.

Nem csak az RB Leipzignél súlyos a helyzet a szurkolókat illetően: a török Istanbul Basaksehir vezetősége például úgy döntött, hogy a saját híveinek egyáltalán nem ad el jegyet a Burnley elleni idegenbeli mérkőzésre, így teljesen üres lesz a vendégszektor.

A Burnleynél ezek után úgy határoztak, hogy zárva is lesznek a vendégszektorok.

EURÓPA-LIGA
3. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ
• NEM BAJNOKI ÁG
18.30:Universitatea Craiova (román)–RB Leipzig (német)
Az első mérkőzésen: 1–3

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik