El: biztonságiakat sebesítettek meg a marseille-i szurkolók

Vágólapra másolva!
2018.03.15. 20:26
null
Marseille-szurkolók Bilbaóban (Fotó: AFP)
Az Athletic Bilbao–Olympique Marseille labdarúgó Európa-liga-mérkőzés első percei alatt a vendégszurkolók megsebesítettek két biztonsági embert. Az egyik könnyebb, a másik súlyosabb sérüléseket szenvedett.

 

 

A hírek szerint a Marseille-szurkolóknak a fokozott biztonsági ellenőrzések ellenére sikerült pirotechnikai és egyéb tiltott eszközöket becsempészniük a bilbaói stadionba. Ezeket aztán nem sokkal a kezdő sípszó után elkezdték az alattuk lévő szektorokba dobálni, állítólag egy kislány megsérült ennek következtében.

Ekkor léptek közbe a biztonságiak, kettővel azonban elbántak a Marseille-hívek. A súlyosabb sérültet meg nem erősített hírek szerint a stadion egyik bejáratánál nyakon szúrták. Szerencsésebb társa csak a kezén sebesült meg.

A bilbaóiaknak nincs szerencséjük legutóbbi Európa-liga-ellenfeleikkel (konkrétan azok szurkolóival), hiszen az előző körben a Szpartak Moszkvát látták vendégül, és az orosz ultrák által kirobbantott összecsapásokban egy helyi rendőr végzetes szívrohamot kapott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik