El: az MTK-nál jelezték, hosszú sorok lehetnek a pénztáraknál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.02. 11:26
Az MTK labdarúgócsapata megkezdi az Európa-liga-küzdelmeket, László Csaba együttese a szerb Vojvodinát fogadja a Szusza Ferenc Stadionban 20.30 órától. A klub tájékoztatást adott ki a beléptetéssel kapcsolatban, melyet változtatás nélkül közlünk.

„Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok alakulhatnak ki, és akár az első félidőről is lemaradhatnak!

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

Beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

A stadionba való bejutást a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait! Javasoljuk, hogy a mérkőzés hivatalos kezdési időpontja előtt legalább 90 perccel érkezzenek a stadionhoz!

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.”

EURÓPA-LIGA
1. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

18.30 DEBRECENI VSC–Szutjeszka Niksics (montenegrói) (Tv:Duna World) – élőben az NSO-n!
20.00Go Ahead Eagles (holland)–FERENCVÁROS(Tv:Duna) – élőben az NSO-n!
20.30 MTK BUDAPEST
–Vojvodina (szerb) (Tv:Duna World) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik