El: az FK Krasznodar sérültjei is eljönnek Debrecenbe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 11:00
Az FK Krasznodar labdarúgócsapata teljes létszámban, a sérültekkel együtt utazik Magyarországra a Diósgyőr elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzésére.

A DVTK elleni csütörtöki Európa-liga-mérkőzés előtt, kedd délután tartotta meg csapatának az utolsó hazai tréninget a fehérorosz vezetőedző, Aleh Konanav, szerda délben pedig Magyarországra indul az FK Krasznodar. A zöld-feketék anyagi lehetőségeiknek köszönhetően természetesen különgéppel érkeznek hazánkba, és este fél nyolctól már a debreceni Nagyerdei Stadionban tréningeznek.

Az FK Krasznodar negyvennyolc esztendős szakvezetője, Aleh Konanav minden játékosát repülőre ültette szerda délben, a két sérült, Pavel Mamajev és Ruszlan Adzsindzsal is a többiekkel tartott. Az orosz együttes a debreceni mérkőzést követő éjszakát a városban tölti, hogy aztán másnap délután egyenesen Moszkvába repüljön – a csapat vasárnap a Lokomotiv otthonában kezdi meg a bajnokságot.

A Diósgyőr és az FK Krasznodar az Európa-liga-selejtező 3. fordulójában találkozik egymással, az első, Debrecenben rendezendő mérkőzés csütörtök 20.30-kor kezdődik, míg az oroszországi visszavágót egy héttel később játsszák.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik