El: Védekezésben durva hibákat követtünk el – Bódi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.30. 22:25
Címkék
A DVSC 3–2-re kikapott a Rosenborgtól az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, így nehéz dolga lesz az idegenbeli visszavágón. A találkozó után Kondás Elemér, Balogh Norbert és Bódi Ádám értékelt.

„A második félidő elején beszorítottak minket, és sikerült egy gólt szerezniük, pedig előtte nekünk volt helyzetünk. Utána a szabadrúgást sajnos belőtték, de a játékosok nem adták fel, mentek előre végig. A kontrából kapott harmadik gólt sajnálom, viszont tudtunk szépíteni a végén. A lefújásig hajtottunk, hogy legalább ikszre hozzuk a meccset. Nagyon jó mérkőzést láthatott a szép számú közönség. A második találatunk reményt adhat a visszavágóra" – mondta Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője az M4-nek.Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője az M4-nek.

„Nem tudtunk százszázalékosan kihasználni a helyzeteket, ennek meg is volt az átka. A második félidőben gyorsan kaptunk két gólt, ezt nagyon sajnálom. A visszavágón, remélem, nagyon jól fogunk játszani, és akkor még tovább is juthatunk. Az ellenfél jó csapat, de nem lehetetlen a küldetés, az kell, hogy hasonló mentalitással futballozzunk" – értékelt a vezető gólt szerző Balogh Norbert.

„Az első félidőben jól játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, gólt is szereztünk. Nem tudom, mi történt a szünet után, kijöttünk, és kaptunk két elkerülhető gólt. Csapatszinten védekezésben durva hibákat követtünk el, és egy hasonló ellenfél ezt kihasználja" – tette hozzá a szépítő gólt jegyző Bódi Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik