El: a Sliema-edző büszke rá, hogy meccsben voltak a Fradival

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.10. 22:52
Alfonso Greco, a Sliema Wanderers labdarúgócsapatának vezetőedzője sikerként könyveli el azt, hogy csapata meg tudta szorongatni a Ferencvárost az Európa-liga-selejtezőn.

„Már arra a tényre is büszkék lehetünk, hogy meccsben voltunk a Ferencvárossal – értékelt Greco. – Tudtuk, hogy a Fradi technikailag és a játék terén is jobb csapat nálunk. Nem ezen a mérkőzésen kellett volna kivívnunk a továbbjutást, hanem a hazai találkozón, ott kellett volna veszélyesebbnek lennünk, és nehezebb helyzetbe hoznunk ellenfelünket. Amikor bementem az öltözőbe, gratuláltam a srácoknak, nem kell szégyenkezve hazautaznunk.”Greco. – Tudtuk, hogy a Fradi technikailag és a játék terén is jobb csapat nálunk. Nem ezen a mérkőzésen kellett volna kivívnunk a továbbjutást, hanem a hazai találkozón, ott kellett volna veszélyesebbnek lennünk, és nehezebb helyzetbe hoznunk ellenfelünket. Amikor bementem az öltözőbe, gratuláltam a srácoknak, nem kell szégyenkezve hazautaznunk.”

A máltai csapat szakembere újságírói kérdésre elmondta, kit látott a legjobbnak saját csapatából.

„Nem emelnék ki egy játékost sem, mindenki hozzátette a magáét, de ha muszáj lenne választanom, akkor Stanley Ohawuchit említeném, ő erősebb ligában is megállná a helyét. Egyedül azonban ő sem lett volna elég ehhez, a csapat sikere az, hogy nehézzé tudtuk tenni a továbbjutást az FTC számára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik