El: a Puskás Akadémia az utolsó pillanatig kivár

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2020.08.26. 08:50
null
A teszteredményektől függ, kikre számíthat Hornyák Zsolt Svédországban (Fotó: Tumbász Hédi)
A Puskás Akadémia legkésőbb szerda délelőtt megkapja a koronavírustesztek eredményeit, ekkor eldől, délután milyen összetételű kerettel utazik Svédországba – nem zárható ki, hogy az NB III-as csapattól is csatlakoznak néhányan, a második csapat szerdai bajnokija ugyanis elmarad.

Továbbra is nagy a bizonytalanság a Puskás Akadémia csütörtöki Európa-liga-mérkőzésével kapcsolatban. Kedd kora esti álláspont szerint a felcsúti együttes szerda délelőtt elutazik Stockholmba, a Hammarby IF elleni mérkőzésre, amely csütörtökön 19 órakor kezdődik a Tele2 Arenában.

Hornyák Zsolt vezetőedző keretének összetétele azonban még mindig nem ismert, a klub ugyanis az utolsó pillanatig kivár, és az Európai Labdarúgó-szövetséget (UEFA) is csak akkor tájékoztatja. Mint ismert, az elmúlt csaknem két hétben több labdarúgónak pozitív lett a koronavírustesztje.

Természetesen csak negatív eredményt produkáló futballista utazhat Svédországba, mindenesetre jelzésértékű, hogy az Európa-liga-mérkőzésre nevezhető 23 fős kerethez vélhetően csatlakoznak néhányan a klub második számú csapatától is – ez az újabb tesztek eredményeitől is függ.

Az NB III Nyugati csoportjában szereplő Puskás Akadémia II szerdai, Pápai Perutz FC elleni idegenbeli bajnokiját az MLSZ versenybizottsága elhalasztotta.     

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ

19.00: Hammarby (svéd)–PUSKÁS AKADÉMIA – élőben az NSO-n!
Stockholm,
Tele2 Arena. V: Zebec (horvát)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik