HIRDETÉS
HIRDETÉS
MURÁNYI DOMONKOS (Sevilla) 2018.07.25 21:58 Frissítve: 2018.07.25 22:18

El: A motiváció? Ez nagyobb gondot okozhat a Sevilla edzőjének – Vignjevics

A Sevilla elleni Európa-liga-selejtezőre készülő Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatóján elmondta, játékosai rendkívül motiváltak, ez a kérdés valószínűleg nagyobb gondot okoz Pablo Machínnak, az andalúziai együttes trénerének. A szerb szakembernek a meccs kapcsán nincsenek illúziói, de megjegyezte: a futballban bármi megtörténhet.

HIRDETÉS

 

Vignjevics szerint bármi megtörténhet (Fotók: ujpestfc.hu/Réti Zsolt)

„Nem sűrűn fordul elő, hogy az Újpest olyan képességű együttes ellen szerepelhet, mint a Sevilla. A játékosok rendkívül motiváltak, ez a kérdés valószínűleg nagyobb gondot okoz a vezetőedző-kollégának a másik oldalon” – kezdte Vignjevics.

„Természetesen elemeztük az ellenfél játékát, ám a labdarúgóink csak a kezdő sípszó utáni pillanatokban tapasztalják majd meg, hogy a Sevilla valójában milyen magas színvonalon futballozik. Remélem, hogy hamar fel tudjuk venni a ritmust. Nincsenek illúzióim, de biztos vagyok benne, a játékosok mindent megtesznek majd a pályán, hogy jól teljesítsenek. A futballban többször bebizonyosodott már, hogy ha mindent belead egy csapat, akkor bármi megtörténhet” – bizakodott a szerb szakember, aki az elmúlt napokban beszélt korábbi játékosával, az Újpesttől tavaly nyáron a spanyol első osztályú Levantéhoz igazoló Enisz Bardival.

 
„NEM LEHET VÉLETLEN, HOGY AZ ÚJPEST IDÁIG ELJUTOTT” – VÉLI A SEVILLA TRÉNERE

„Beszélgettem vele, a spanyol bajnokságban minden sokkal gyorsabb. A sebességben van a legnagyobb különbség, de az itteni bajnokság nagyon technikás is. Ismerem a Sevilla futballistáit, egyéni képességeket tekintve és csapatként sincsenek gyenge pontjaik. Nagyon kell figyelnünk Wissam Ben Yedderre, aki veszélyes gólhelyzeteket tud kialakítani” – mondta Vignjevics, hozzátéve, nagyon örül neki, hogy a francia válogatottal világbajnoki címet nyerő Steven Nzonzi csütörtökön nem lép pályára.

Az Újpest vezetőedzőjét a spanyol sajtó a Sevilla fanatikus szurkolótáboráról is faggatta: „Több Sevilla-meccset is láttam, tudok róla, hogy a drukkerei nagyon szenvedélyesek. Majdnem annyira jók, mint a mieink.”

Edzésben az újpestiek

A szerb tréner a sajtótájékoztató után körülbelül egyórás edzést vezényelt játékosainak a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban. Az Újpest hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a magyar szurkolók csütörtökön 15 órától gyülekeznek majd a Gran Plaza metrómegállónál, amely 600 méterre található az arénától, és onnan együtt vonulnak át a mérkőzés helyszínére. (A szurkolói tájékoztatóról bővebben ide kattintva olvashat.)

Az Európa-liga második selejtezőkörében rendezendő Sevilla–Újpest párharc első felvonása 21.45 órakor kezdődik, a találkozót a litván Andris Treimanis vezeti.

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

· NEM BAJNOKI ÁG

csütörtök, 21.45:
Sevilla FC (spanyol)–ÚJPEST FC (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.09 23:10:28

Európa-liga PÓR KÁROLY

NS-VÉLEMÉNY. Erre a futballra tényleg lehet építeni!

2018.11.09 09:13:06

Európa-liga PÓR KÁROLY

A magyar bajnok rácáfolt a pesszimista jóslatokra, Nikolics a siker receptjét is megadta.

2018.11.09 00:16:24

Európa-liga nemzetisport.hu

Kovács István mondta el, miben más ez a csapat, mint a 6 évvel ezelőtti.

2018.11.08 23:36:09

Európa-liga nemzetisport.hu

2018.11.08 18:46:58

Európa-liga nemzetisport.hu

A BATE háromszor is eltalálta a kapufát, pontot lophatott volna a tompán játszó, de továbbjutó londoniaktól.

HIRDETÉS
HIRDETÉS