El: A kiállítással számunkra véget ért a mérkőzés – Vignjevics

MURÁNYI DOMONKOS (Sevilla)MURÁNYI DOMONKOS (Sevilla)
Vágólapra másolva!
2018.07.27. 10:04
null
Nebojsa Vignjevics sajnálja a kiállítást és a negyedik sevillai gólt – reméli, Zsótér Donáték telt ház előtt játsszák a visszavágót (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az egy órán át emberhátrányban játszó Újpest 4–0-s vereséget szenvedett a Sevilla vendégeként a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén. A magyar csapat szerb vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a meccset követő sajtótájékoztatóján elmondta, nagyon sajnálja Branko Pauljevics (viszonylag) korai kiállítását, mert tíz emberrel nem volt rá esélyük, hogy élvezetes találkozót játszanak a spanyolokkal.

 

„Pauljevics piros lapja meghatározta a mérkőzés képét és kimenetelét, amit nagyon sajnálok. A kiállítással számunkra véget ért a meccs. Nem voltak illúzióink, de szerettünk volna jó mérkőzést játszani a Sevillával, sajnos, a kiállítás után erre már nem volt lehetőségünk. Nem tudtuk kihozni ebből a meccsből, amit szerettünk volna” – kezdte Vignjevics.

„Nem a Sevilla elleni visszavágó, hanem a vasárnapi, Haladás elleni bajnoki mérkőzés miatt aggódom. Ez volt egymás után a második meccsünk, amelyet emberhátrányban vívtunk meg. Nem volt rendes felkészülési időszakunk és nem elég bő a keret, ami megnehezíti a dolgunkat. Jobban örültem volna, ha nem kapjuk meg a negyedik gólt, a nulla–három jobban mutatott volna, de jó lehetőség egy ilyen ellenféltől tanulni. Remélem, telt ház lesz a visszavágón, és a csapat megmutatja, mire képes” – tette hozzá a szerb szakember, aki kiemelte, nagyon büszke azokra a szurkolókra, akik Sevillába is elkísérték a csapatot.

Az Újpest a mérkőzés után busszal a málagai repülőtér felé vette az irányt, ahová péntek hajnali 3.30-kor érkezett meg, majd 5 óra után néhány perccel, különgéppel indult vissza Budapestre, ahol reggel 8.25-kor szállt le.

A játékosoknak nem sok idejük lesz kipihenniük magukat, hiszen vasárnap már Szombathelyen, a Haladás vendégeként lépnek pályára az NB I második fordulójában.

EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS

NEM BAJNOKI ÁG

Sevilla FC (spanyol)–ÚJPEST FC 4–0 (J. Navas 7., Ben Yedder 32. – 11-esből, Sarabia 44., F. Vázquez 92.)
Kiállítva: Pauljevics (31., Újpest)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik