El: A hibáinkkal felépítettük az ellenfelet, ez elfogadhatatlan - László Cs.

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 23:56
Az MTK az első magyar búcsúzó az európai kupák 2014–15-ös idényében, miután Újvidéken hiába szerzett nagyon korán vezetést, végül 3–1-re kikapott a Vojvodinától. László Csaba, a kék-fehérek vezetőedzője nem volt feltétlenül elégedett azzal, amit csapatától látott...

„Sajnos pont azzal vertek meg, ami a csapatomból hiányzik. Kezünkben volt a sorsunk, hiszen vezettünk, de később a hibáinkkal felépítettük az ellenfelet. Ez elfogadhatatlan. Nemzetközi szinten is ritkán látható potya gólokat kaptunk. A hazai csapat agresszívan focizott, és csak annyit adott ki magából, amennyire szükség volt. Remélem, hogy jövőre mi is fel tudunk nőni a feladathoz. Sokat kell még tanulnunk" – idézi az MTK hivatalos honlapja László Csabát.László Csabát.

„Agresszív játékunk meghozta az eredményt. Köszönöm a közönségnek, hogy végig biztatták a csapatot! A korán bekapott gól után lassú volt a játékunk, de az egyenlítés után fel tudtuk venni a tempót, és ettől kezdve domináltunk. Elégedett vagyok a teljesítményünkkel" – vélekedett Zlatomir Zagorcsics, a Vojvodina vezetőedzője.

A meccsről bővebben ide kattintva lehet olvasni!

KANTA JÓZSEF: ÚGY KEZDŐDÖTT MINDEN, AHOGY ÁLMUNKBAN SZEREPELT

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

VOJVODINA (szerb)–MTK BUDAPEST 3–1 (Sztaniszavljevics 14., Mrdakovics 40., Ivanics 51., ill. Strestík 3.)

Továbbjutott: a Vojvodina, 3–1-gyel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik