El: „A DVTK ellen nem szabad a Sporting hibájába esni”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.30. 19:45
null
Izmajlov (jobbra) még Sporting-játékosként már egyszer pórul járt Magyarországon (Fotó: Reuters)
Fájdalmas emlékei vannak legutóbbi magyarországi nemzetközi kupamérkőzéséről Marat Izmajlovnak, aki az FK Krasznodar rutinos labdarúgójaként holnap akár pályára is léphet a DVTK elleni El-mérkőzésen.

 

„Minden ellenfélnek meg kell adni a tiszteletet – mondta ki a futball egyik nagy igazságát a napokban szerződtetett Izmajlov. – Két idénnyel ezelőtt még a Sportinggal játszottam egy másik magyar klub, a Videoton ellen az Európa-ligában. Megnéztük a korábbi meccseiket, és amit ott láttunk tőlük, az rossz irányba vitte el a gondolatainkat. Egymás elleni mérkőzésünkön már a szünet előtt háromgólos hátrányba kerültünk. A vége három nulla lett. Nem tudtunk velük versenyképesek lenni, esélyünk sem volt. Edzőnket, Sá Pintót pedig kirúgták a vereség után.”

A Videoton Vinícius, Filipe Oliveira és Nikolics Nemanja találatával már a 35. percre háromgólos előnyre tett szert a nagyképűen kezdő, majd későn ébredő, és magát meg sem találó portugál gárda ellen. Izmajlov a középpálya jobb szélén kezdőként kapott lehetőséget, és végig a pályán is volt a Sportingban.

A diósgyőriek a harmadik selejtezőkörben játszanak a 31 éves, 35-szörös orosz válogatott játékos jelenlegi klubjával. A Porto kötelékébe tartozó Izmajlov kölcsönjátékosként szerepel az FK Krasznodarban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik