El: 16 éves támadó a Liverpool keretében, Gulácsi is utazik Prágába

Vágólapra másolva!
2011.02.16. 13:51
Bekerült a Liverpool labdarúgócsapatának prágai utazó keretébe Raheem Sterling, a „vörösök" egyik legtehetségesebb ifjúsági játékosa. Ha a 16 éves és 71 napos tini pályára lép a Sparta Praha elleni Európa-liga-mérkőzésen, megdönti Jack Robinson klubrekordját (16 év és 250 nap), és ő lesz a legfiatalabb labdarúgó, aki tétmeccsen valaha pályára lépett a Liverpoolban.
STERLING ÖT GÓLJA A SOUTHEND ELLEN

STERLING ÖT GÓLJA A SOUTHEND ELLEN

Sterling hétfőn az FA ifjúsági kupában öt gólt szerzett a Southend elleni 9–0-s mérkőzésen. A jamaicai származású, de angol ifjúsági válogatott támadó azért utazhat el a csapattal, mert éppen félévi tanítási szünet van a prescoti Rainhill középiskolában.

A keretbe bekerült a Liverpool fiataljai közül John Flanagan, Conor Coady, Jack Robinson és Tom Ince is, az utazók között ott van a magyar utánpótlás-válogatott Gulácsi Péter.

A kulcsemberek közül a csapatkapitány Steven Gerrard és a középhátvéd Daniel Agger otthon marad, a sérülése után még nem bevethető Andy Carroll viszont a csapattal tart Prágába. A mérkőzés csütörtökön 21.05-kor kezdődik.

A LIVERPOOL KERETE
Kapusok: Reina, Jones, Gulácsi
Mezőnyjátékosok: G. Johnson, Flanagan, F. Aurélio, Robinson, Kirjakosz, Wilson, Carragher, Kelly, Skrtel, Raul Meireles, J. Cole, Maxi Rodríguez, Jovanovics, Lucas Leiva, Coady, Ince, Sterling, Pacheco, Kuyt, Ngog
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik