DVSC: „Végig irányítottunk, sajnálom, hogy így alakult”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.15. 13:18
Takács Tamás, a Debrecen támadója hosszú sérülését követően pályára lépett a csapat csütörtöki, Torpedo Zsogyino elleni 2–1-re elveszített Európa-liga selejtezőjén.

„A bokasérülésem miatt sok időt kihagytam, de most már százszázalékos állapotban vagyok. Örülök, hogy vissza tudtam térni a pályára, de persze kell még a meccsterhelés, hogy visszanyerjem a régi formám” – mondta el a DVSC honlapjának Takács Tamás. Takács Tamás.

„Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült nyernünk a Torpedo Zsogyino ellen, holott végig mi irányítottunk. A kapujuk előtt tartottuk ellenfelünket, de rengeteg helyzetet kihagytunk. Ahogy az lenni szokott, a sok elpuskázott lehetőség a végén megbosszulta magát. Biztos vagyok benne, ha értékesítjük a ziccereinket, máshogy alakul a találkozó.”

„A visszavágón is igyekszünk mindent beleadni, úgy utazunk majd Fehéroroszországba, hogy szeretnénk jobban játszani a kilencven perc során, és minden lehetőséget megragadni a gólszerzésre. Lesznek helyzeteink kint is, ebben biztos vagyok, és ha koncentrálunk, benne lehet a továbbjutás a csapatban.”

LABDARÚGÓ EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, 1. MÉRKŐZÉS

DVSC–TORPEDO ZSOGYINO (fehérorosz) 1–2 (Tisza 2., ill. Zaginajlov 23., Klopockij 88.)

A MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETÍTÉSÉT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik