DVSC: szurkolói kártyával lehet csak bemenni, íme, hogy miért!

Vágólapra másolva!
2015.06.29. 21:17
Több debreceni szurkoló sérelmezte, hogy a DVSC a csütörtöki, Szutjeszka elleni Európa-liga-selejtezőre is csak szurkolói kártyával engedi be a nézőket. Az indok: a klub nem akar többmilliós büntetést fizetni.

„A Nagyerdei stadionban ki van építve a beléptető rendszer. Az éves biztonsági minősítés alapján ebbe a stadionba minden hazai mérkőzésre, tehát a nemzetközi találkozókra és az edzőmeccsekre is, csak stadionkártyával lehet belépni" – mondta Szilágyi Sándor, a DVSC-Teva cégvezetője.

A rendőrség szerint a DVSC ezt a szabályt a Dinamo Bucuresti ellen nem alkalmazta, ezért a klubot egymillió forintra büntette. Amíg ez a jogszabály nem változik, addig a DVSC nem tud más döntést hozni, ugyanis ha ismét szurkolói kártya nélkül engednénk be a drukkereket, visszaesőként még nagyobb büntetést rónának ránk. Kérjük, a szurkolóink megértését"

Mint ismert, a DVSC csütörtökön 18.30-kor fogadja a Szutjeszka Niksicset az Európa-liga 1. selejtezőkörében. A találkozót honlapunk szöveges formában élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik