Végeredmény
2
1
Félidő: 1-0
Serie A, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Hellas Verona
Juventus
Bundesliga: Krkic a hetedik, de kik voltak az „elődei”?

Bojan Krkic az első spanyol labdarúgó, aki Európa négy legerősebbjének tartott bajnoksága közül mind a négyben betalált.

Nagy Ádám önszorgalomból végzett gyakorlat közben sérült meg

Az utolsó lövés nem kellett volna, de az olasz élvonalbeli Bologna labdarúgója, a csapta edzésén megsérülő Nagy Ádám előrenéz és a visszatérésre készül. Az első hírekkel ellentétben – melyek arról szóltak, hogy vége a szezonjának – még ebben az idényben.

BL: óvatos Juventus, revansra vágyó Monaco

Mint ismert, a madridi városi derbi mellett Juventus–Monaco párharcot rendeznek a Bajnokok Ligája elődöntőjében. Az egymás elleni eddigi két csatából egyaránt a torinóiak kerültek ki győztesen, de a Monaco labdarúgócsapatának alelnöke, Vagyim Vasziljev szeretné, ha a kedvencek revanst vennének a két évvel ezelőtti negyeddöntős búcsúért. Pavel Nedved nehéz feladatról, Marco Di Vaio a lehető legjobb sorsolásról beszélt a májusi BL-elődöntő előtt.

BL: ekkor folytatják a csapatok – íme, a pontos menetrend!

Pénteken az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) svájci székházában, Nyonban kisorsolták a Bajnokok Ligája elődöntőjének párosítását. A címvédő Real Madrid a városi rivális Atlético Madriddal került össze, míg a Juventus az AS Monacóval találkozik a legjobb négy között. Nem sokkal a sorsolás után hivatalossá vált a mérkőzések pontos kezdési időpontja is.