Végeredmény
1
2
Félidő: 0-2
Serie A, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Torino
Napoli
Bologna: vegyes Nagy Ádám megítélése, volt, ahol a legrosszabbnak látták

A Bologna 1–1-es döntetlent harcolt ki az Internazionale otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójában. Ez volt a piros-kékek első idegenbeli pontszerzése az őszi szezonban, a Bologna a hétfői mérkőzések előtt a 8. helyet foglalja el a tabellán. A csapat magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám igencsak vegyes kritikákat kapott 52 percnyi bevetése után.

Hétfői sportműsor: angol, olasz és spanyol bajnoki

Hétfőn az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban két, az angol és a spanyol pontvadászatban egy-egy mérkőzést rendeznek. A Mol Ligában a címvédő DVTK a Fehérvári Titánokat fogadja, pályán a Fradi és az Újpest hokisai.

BL: úgy tomboltak a nápolyiak, hogy azt a szeizmográf is kimutatta

A Vezúv tevékenységét figyelő vulkanológiai csoport kimutatása szerint a Napoli–Benfica Bajnokok Ligája-mérkőzésen a hazai drukkerek tombolását a szeizmográfok is regisztrálták. A 42 ezres közönség BL-himnusz után kitörő őrült ordításától a mérőkészülék is „megvadult”, a fülsüketítő zaj az obszervatórium műszerein is „csíkot húzott.” A Napoli 4–2-re legyőzte a Benficát, és két forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a B-csoportot.

BL: így fordított a Barca; parádés szabadrúgásgólok – videó

Nyolc mérkőzést rendeztek szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Cikkünkben a legérdekesebb gólokat nézheti meg.