Végeredmény
3
0
Félidő: 2-0
Serie A, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
AS Roma
Chievo
Bologna: vegyes Nagy Ádám megítélése, volt, ahol a legrosszabbnak látták

A Bologna 1–1-es döntetlent harcolt ki az Internazionale otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójában. Ez volt a piros-kékek első idegenbeli pontszerzése az őszi szezonban, a Bologna a hétfői mérkőzések előtt a 8. helyet foglalja el a tabellán. A csapat magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám igencsak vegyes kritikákat kapott 52 percnyi bevetése után.

Hétfői sportműsor: angol, olasz és spanyol bajnoki

Hétfőn az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban két, az angol és a spanyol pontvadászatban egy-egy mérkőzést rendeznek. A Mol Ligában a címvédő DVTK a Fehérvári Titánokat fogadja, pályán a Fradi és az Újpest hokisai.

Átigazolások: csak egy klub költött 1 milliárd euró felett 2010 óta

Friss kutatással jelentkezett a svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES), amely ezúttal annak járt utána, hogy a labdarúgó-topligák klubjai közül melyek költötték a legtöbbet 2010 és 2016 között.

Hétfői sportműsor: Serie A- és PL-meccs, pályán Mervóék

Hétfőre is maradt egy-egy Premier League- és Serie A-mérkőzés, valamint pályára lép Mervó Bence klubja, a Slask Wroclaw is. A paralimpián több magyar versenyzőt is láthatunk, míg éjszaka két NFL-mérkőzést nézhetnek meg az ínyencek.