Végeredmény
3
2
Félidő: 1-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Palermo
Hellas Verona
Heti program: örökrangadó, MU–Spurs, torinói derbi

A héten befejeződik a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportköre, s jövő hétfőn már mindkét sorozatban a kieséses szakasz első fordulójának párosítását sorsolják. A kettő között a szokásos hét végi bajnoki fordulókat tartják meg. Miközben az NB I Ferencváros–MTK örökrangadóval búcsúzik az őszi idénytől, Németországban a Bayern a Wolfsburgot, a Hertha a Werder Brement látja vendégül tv-s meccsen. A Barcelona vendégként, a Real Madrid hazai pályán játszik szombaton. Vasárnap Angliában MU–Tottenham, Olaszországban torinói derbi lesz, Franciaországban pedig a címvédő PSG az éllovas Nice-t fogadja.

Légiósok: Balogh Norbert egyre közelebb a visszatéréshez

Balogh Norbert szerdán a Palermo edzésének egy részét már a teljesen egészséges társaival együtt végezhette, a fennmaradó időben viszont még különmunkára fogták.

NB I: Lanzafame nem zárja ki, hogy visszatér Olaszországba

Davide Lanzafame, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kiváló formában lévő támadója nem zárja ki, hogy visszatér Olaszországba.

FIFA 17: az új frissítéssel sokak által követelt újdonság jöhet!

Az EA Sports bejelentette, a FIFA 17 következő frissítésével új nyelvek lesznek elérhetőek a játékban, és Alex Hunter, a Journey elnevezésű módban immár nem csak angolul tud majd megszólalni. Sajnos a magyar nyelv nem került fel a listára, de egy sokak által várt újítás így is jöhet!