Végeredmény
3
2
Félidő: 1-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Palermo
Hellas Verona
Légiósok: idő előtt ért véget az edzés Balogh Norbertnek

Kisebb sérülés miatt idő előtt volt kénytelen befejezni a Palermo csütörtöki edzését Balogh Norbert, az olasz élvonalbeli együttes egyik magyar labdarúgója. Erről a mediagol.it számolt be az edzésről készített riportjában.

Serie A: Megrökönyödtem, amikor arról olvastam – Nagy Ádám

A brazil születésű, de olasz válogatott Jorge Luiz Frello Filho, futballnevén Jorginho játéka tetszett eddigi ellenfelei közül a legjobban Nagy Ádámnak. A Bologna magyar futballistája a hétvégén először játszott végig bajnokit új klubjában – csapata Rómában 1–1-re végzett a Lazióval –, légiósunk egyszerre örült és volt bosszús a döntetlent követően, hiszen vendégként az utolsó, 97. percig (!) győztesnek érezhették magukat.

Bologna: „Jó vásárt csináltak Nagy Ádámmal; biztos a helye”

Az olasz sajtó továbbra is gyakran foglalkozik a Bologna magyar válogatott középpályásával, a Genoa elleni vasárnapi bajnokira készülő Nagy Ádámmal. A klub szurkolóinál szeptember hónap 3. legjobbjának bizonyuló futballistáról újabb elemzés jelent meg.

Bologna: vegyes Nagy Ádám megítélése, volt, ahol a legrosszabbnak látták

A Bologna 1–1-es döntetlent harcolt ki az Internazionale otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójában. Ez volt a piros-kékek első idegenbeli pontszerzése az őszi szezonban, a Bologna a hétfői mérkőzések előtt a 8. helyet foglalja el a tabellán. A csapat magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám igencsak vegyes kritikákat kapott 52 percnyi bevetése után.