Végeredmény
3
2
Félidő: 1-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Palermo
Hellas Verona
Serie B: eljött a nap, Balogh Norbert bemutatkozott

A hosszú ideig sérült Balogh Norbert (Palermo) szombaton bemutatkozott az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B).

Topligák: a Man. City 878 millió euróból vásárolta össze keretét

Még egyetlen klub sem költött annyit aktuális játékoskeretére, mint a Manchester City a jelenlegire – derül ki a svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb tanulmányából. 

Coutinho=120, De Bruyne=22, Marcelo=6.5 – a legjobb téli transzferek

Napok óta dübörög a téli átigazolási időszak, a topligás klubok ilyenkor sem nyugszanak. Bár az igazán nagy „durranással” járó bombaátigazolásokkal általában nyaranta találkozunk (gondoljunk csak Cristiano Ronaldóra, Paul Pogbára, Neymarra vagy akár Kylian Mbappéra), a januári periódusban is lehet nagyot húzni. Az FC Barcelona 120 + 40 millió euróért szerződtette Philippe Coutinhót a Liverpoolból, így a brazil támadó ismét télen váltott csapatot. Összegyűjtöttük a közelmúlt legjobb téli transzfereit. Azokat a játékosokat is, akikből (talán váratlanul) klubikon lett, és azokat is, akiket később többszörös áron adott tovább a klubjuk. Mindezt szigorúan bármiféle erősorrend nélkül.

Nice: Balotelli nagy csapatba igazolna, egy vinné is?

Mario Balotelli szerződése a nyáron lejár a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Nice-nél, az olasz támadó pedig menne, ráadásul európai topklubba szeretne szerződni.