Végeredmény
4
0
Félidő: 1-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Napoli
Frosinone
BL: úgy tomboltak a nápolyiak, hogy azt a szeizmográf is kimutatta

A Vezúv tevékenységét figyelő vulkanológiai csoport kimutatása szerint a Napoli–Benfica Bajnokok Ligája-mérkőzésen a hazai drukkerek tombolását a szeizmográfok is regisztrálták. A 42 ezres közönség BL-himnusz után kitörő őrült ordításától a mérőkészülék is „megvadult”, a fülsüketítő zaj az obszervatórium műszerein is „csíkot húzott.” A Napoli 4–2-re legyőzte a Benficát, és két forduló után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a B-csoportot.

BL: így fordított a Barca; parádés szabadrúgásgólok – videó

Nyolc mérkőzést rendeztek szerda este a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében. Cikkünkben a legérdekesebb gólokat nézheti meg.

Real: kiderült, ki ajánlott 85 milliót Jamesért, nem az MU volt

A nyár folyamán James Rodríguez elárulta, hogy az egyik klub 85 millió fontos vételi ajánlatot tett érte, de azt nem közölte, hogy melyik az a klub. Most kiderült.

Szombati sportműsor: Nagy Ádámék Nápolyban; FTC–DVSC

A hétközi MK-fordulót követően folytatódik a küzdelem az NB I-ben. A címvédő, hullámvölgyben lévő Ferencváros a Debreceni VSC-t fogadja, amely az élvonalbeli klubok közül egyedüliként kiesett a Magyar Kupából. A jó formában lévő Videoton és a listavezető Vasas egyaránt idegenben lép pályára: a fehérváriak az Újpest vendégeként (a Fáy utcában), az angyalföldiek a Haladás ideiglenes otthonában, Sopronban. Az európai nagy csapatok közül kora délután lép pályára a Barcelona és a Bayern, a Serie A-ban a Nagy Ádámot is soraiban tudó Bologna Nápolyban vendégeskedik.