Végeredmény
4
0
Félidő: 1-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Napoli
Frosinone
BL: a keddi eredmények; hat csoportelső már biztos

A Bajnokok Ligája 6. fordulójának keddi eredményei, az A-, B-, C- és D-csoport végeredményei és az eddigi továbbjutók egy helyen. Az már biztos, hogy az Arsenal, a Napoli, a Barcelona, az Atlético Madrid, a Monaco és a Leicester City megnyerte a csoportját, ehhez a hatoshoz csatlakozhat holnap a Dortmund vagy a Real Madrid és a Juventus vagy a Sevilla. Biztosan csoportmásodik a PSG, a Benfica, a Manchester City, a Bayern München és a Bayer Leverkusen.

BL, B-csoport: kiütéses kijevi vigaszsiker; első a Napoli

A Napoli és a Benfica jutott tovább a B-csoportból a labdarúgó Bajnokok Ligájában, mivel ennek a két csapatnak a riválisa, a Besiktas súlyos vereségbe futott bele a már biztos kieső Dinamo Kijev otthonában a 6. fordulóban.

NB I: Lanzafame nem zárja ki, hogy visszatér Olaszországba

Davide Lanzafame, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd kiváló formában lévő támadója nem zárja ki, hogy visszatér Olaszországba.

FIFA 17: az új frissítéssel sokak által követelt újdonság jöhet!

Az EA Sports bejelentette, a FIFA 17 következő frissítésével új nyelvek lesznek elérhetőek a játékban, és Alex Hunter, a Journey elnevezésű módban immár nem csak angolul tud majd megszólalni. Sajnos a magyar nyelv nem került fel a listára, de egy sokak által várt újítás így is jöhet!