Végeredmény
4
0
Félidő: 1-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Napoli
Frosinone
BL: a Napoli játékosai a saját maguk legnagyobb ellenségei?

A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának legnagyobb meglepetése a Besiktas nápolyi győzelme volt, amely után a hazaiak trénere úgy nyilatkozott, hogy csapata saját maga legnagyobb ellenségévé vált az utóbbi hetekben.

BL, B-csoport: 1 szöglet 17 ellenében, Nápolyban nyert a Besiktas

A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában a B-csoportban az eddig hibátlan Napoli otthon nem bírt a Besiktassal, a Benfica három pontot szerzett Kijevben a Dinamo vendégeként. A forduló előtt még negyedik portugálok győzelmükkel két pontra megközelítették az élen maradó Napolit.

Bologna: „Jó vásárt csináltak Nagy Ádámmal; biztos a helye”

Az olasz sajtó továbbra is gyakran foglalkozik a Bologna magyar válogatott középpályásával, a Genoa elleni vasárnapi bajnokira készülő Nagy Ádámmal. A klub szurkolóinál szeptember hónap 3. legjobbjának bizonyuló futballistáról újabb elemzés jelent meg.

Bologna: vegyes Nagy Ádám megítélése, volt, ahol a legrosszabbnak látták

A Bologna 1–1-es döntetlent harcolt ki az Internazionale otthonában az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 6. fordulójában. Ez volt a piros-kékek első idegenbeli pontszerzése az őszi szezonban, a Bologna a hétfői mérkőzések előtt a 8. helyet foglalja el a tabellán. A csapat magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám igencsak vegyes kritikákat kapott 52 percnyi bevetése után.