Végeredmény
4
0
Félidő: 1-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Napoli
Frosinone
BL: fegyelmi eljárás az Arsenal, a Bayern és a Napoli ellen

Az Arsenallal, a Bayern Münchennel és az SSC Napolival szemben is eljárást indított az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága.

Történelmi Arsenal-kudarc minden szempontból – véget ért a Wenger-korszak?

Kedden folytatódott a labdarúgó Bajnokok Ligája 2016–2017-es kiírásának egyenes kieséses szakasza: a nyolcaddöntő visszavágóján a Bayern München – az első mérkőzéshez hasonlóan – 5–1-re kiütötte az Arsenalt, így 10–2-es összesítéssel lépett a legjobb nyolc közé. A játéknap másik meccsén hiába szerzett vezetést a Napoli, a Real Madrid három góllal válaszolt, így a spanyol együttes ünnepelhetett továbbjutást. Statisztikai érdekességeknek ezúttal sem voltunk híján, az angol csapat például több negatív rekordot is megdöntött, míg Nápolyban Dries Mertens és Sergio Ramos vitte a prímet.

Palermo: Ők jelentik a jövőt – a tanácsadó Baloghról és Sallairól

Gianni Di Marzio, a klub eladásával kacérkodó elnök, Maurizio Zamparini volt tanácsadója a Palermo két magyar labdarúgóját, Balogh Norbertet és Sallai Rolandot dicsérte.

Chelsea: sokk – Antonio Conte másik csapatot irányíthat a nyártól

Olaszországi sajtóhírek szerint Antonio Conte, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea menedzsere nyártól az Internazionale csapatát irányíthatja.