Végeredmény
1
3
Félidő: 0-1
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
AC Milan
AS Roma
Videó: Sallai hatéves „magyar átkot” tört meg a Serie A-ban

Mint korábban megírtuk, Sallai Roland megszerezte első gólját a Palermo színeiben az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A szicíliaiak légiósa hatéves „átkot” tört meg, ezt megelőzően legutóbb Rudolf Gergely szerzett magyar gólt a Serie A-ban.

Felkészülés: európai topklubok csapnak össze Ázsiában

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Bayern München kedden jelentette be, hogy július 16-tól július 28-ig Ázsiában szerepel az Audi Summer Tour 2017 keretén belül.

El: „Lehet, hogy véletlen, de Kassaival mindig van valami...”

„Lehet, hogy véletlen, de mindig van valami Kassai és az olasz csapatok között” – indít a Corriere dello Sport a Roma Európa-liga-búcsújával kapcsolatban.

El: szűken ment tovább az MU, a Lyon és a Schalke is

A labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjében a Manchester United hazai pályán 1–0-ra legyőzte az FK Rosztovot, így bejutott a legjobb nyolc közé. A Lyon a Rómában elszenvedett veresége ellenére is ott van a negyeddöntőben, a Schalke idegenben szerzett több góljának köszönhetően ejtette ki a Mönchengladbachot. Az Ajax a Köbenhavn ellen fordította meg a párharcot hazai pályán, az Anderlecht pedig kettős győzelemmel jutott be a negyeddöntőbe.