Végeredmény
2
4
Félidő: 1-3
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Lazio
Fiorentina
Légiósok: Nagy Ádám elmondta, miért érzi jól magát Bolognában

Nagy Ádám győztes mérkőzés után nyilatkozhatott szerda este, a Bologna 2–0-ra nyert a Serie A 5. fordulójában a Sampdoria ellen. A kezdőként 79 percet játszó magyar labdarúgó a találkozóról és a mindennapjairól is beszélt a klub televíziós csatornájának.

Real: kiderült, ki ajánlott 85 milliót Jamesért, nem az MU volt

A nyár folyamán James Rodríguez elárulta, hogy az egyik klub 85 millió fontos vételi ajánlatot tett érte, de azt nem közölte, hogy melyik az a klub. Most kiderült.

Nézőszám: élen a Dortmund; magyaros klubok a legjobbak között

A stadiumdb.com oldal összeállította a 2015–2016-os, illetve a 2015-ös idényben tízezer fölötti átlagnézőszámot elérő európai labdarúgóklubok rangsorát. A listára 226 egyesület fért fel, magyart nem találunk közöttük, az élen német klub áll. Magyar légióst is soraiban tudó csapat viszont a legnagyobb növekedést elérők között érintett.

Top 20: a Juve 24 millióval „lehúzta” magát, krónikus túlfizetés a PL-ben

Az átigazolási szezon befejezésével a neuchateli egyetem Nemzetközi Sporttudományi Központjának futballal foglalkozó kutatócsoportja (CIES Football Observatory) legfrissebb tanulmányában azokat az átigazolásokat rangsorolta, amelyek esetében az eladó klubok részéről a legkedvezőbb, a vásárló klubok részéről pedig a legelőnytelenebbnek tűnő üzleteket kötötték meg. Persze mindez csak elmélet.