Végeredmény
5
0
Félidő: 3-0
Serie A, 38
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Juventus
Sampdoria
Bajnokok Kupája: Neymar ellopta a show-t, Barca-siker a Juventus ellen

A Bajnokok Nemzetközi Kupája nevű, Egyesült Államokban zajló felkészülési labdarúgótornán az FC Barcelona a Juventust győzte le Neymar duplájával, míg a Tottenham izgalmas mérkőzésen a Paris Saint-Germaint múlta felül 4–2-re.

Arsenal: Szczesny megható búcsúlevélben köszönt el

Mint megírtuk, a Juventus labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását Wojciech Szczesny, akit az Arsenaltól szerződtetett a torinói klub. A lengyel kapus nyílt levélben köszönt el az „ágyúsok" szurkolóitól, kijelentve, bármerre is jár, képviselni fogja az Arsenal nevét.

Topligák: „kínos” Arsenal, „durva” Hertha, „korrupt” Real, „fasiszta” Roma

Készítsünk egy algoritmust a világ legnagyobb fórumára, szűrjük ki a zavaró szavakat, és máris megtalálhatjuk azt a három jelzőt, ami a legjellemzőbb a kedvenc csapatunkra. Ezt tette a Reddit közösségi weboldal egyik felhasználója, aki közzé is tette a topligarésztvevők és más európai nagy csapatok kapcsán kommentben legtöbbet emlegetett jelzőket.

Sevilla: öt évre aláírt a rekordigazolás – hivatalos

A spanyol élvonalbeli Sevilla bejelentette Luis Muriel érkezését. Az olasz első osztályú Sampdoriától érkező kolumbiai labdarúgó sajtóhírek szerint 20 millió euróért váltott klubot.