Végeredmény
2
1
Félidő: 2-1
Serie A, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Internazionale
Empoli
Topligák: a Man. City 878 millió euróból vásárolta össze keretét

Még egyetlen klub sem költött annyit aktuális játékoskeretére, mint a Manchester City a jelenlegire – derül ki a svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legfrissebb tanulmányából. 

Hiába virította 53 millió euróját a Napoli, seprűt ragadott a Juve

Nagyon vártuk már, hogy elkezdődjön, kicsit vártuk már, hogy véget érjen: jövünk a téli átigazolási időszak összefoglalóival és összefoglaló táblázataival. A második, befejező rész következik.

Légiósok: Már nagyon várják, hogy visszatérjek – Balogh

Balogh Norbert kipihente magát Magyarországon, és Róma érintésével hétfőn visszautazott Palermóba. Sérülésekkel bajlódott, de – mint azt a Digi Sport híradójának elmondta – most már kész a bevetésre a Serie A-ba tartó csapatban.

Coutinho=120, De Bruyne=22, Marcelo=6.5 – a legjobb téli transzferek

Napok óta dübörög a téli átigazolási időszak, a topligás klubok ilyenkor sem nyugszanak. Bár az igazán nagy „durranással” járó bombaátigazolásokkal általában nyaranta találkozunk (gondoljunk csak Cristiano Ronaldóra, Paul Pogbára, Neymarra vagy akár Kylian Mbappéra), a januári periódusban is lehet nagyot húzni. Az FC Barcelona 120 + 40 millió euróért szerződtette Philippe Coutinhót a Liverpoolból, így a brazil támadó ismét télen váltott csapatot. Összegyűjtöttük a közelmúlt legjobb téli transzfereit. Azokat a játékosokat is, akikből (talán váratlanul) klubikon lett, és azokat is, akiket később többszörös áron adott tovább a klubjuk. Mindezt szigorúan bármiféle erősorrend nélkül.