Végeredmény
2
3
Félidő: 1-1
Serie A, 36
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Genoa
AS Roma
Serie A: Megrökönyödtem, amikor arról olvastam – Nagy Ádám

A brazil születésű, de olasz válogatott Jorge Luiz Frello Filho, futballnevén Jorginho játéka tetszett eddigi ellenfelei közül a legjobban Nagy Ádámnak. A Bologna magyar futballistája a hétvégén először játszott végig bajnokit új klubjában – csapata Rómában 1–1-re végzett a Lazióval –, légiósunk egyszerre örült és volt bosszús a döntetlent követően, hiszen vendégként az utolsó, 97. percig (!) győztesnek érezhették magukat.

Bologna: ez igen, Nagy Ádámé a legnagyobb pötty!

Lehet, hogy nem Nagy Ádám játssza a leglátványosabb futballt a Bologna labdarúgócsapatában, ám hogy milyen fontos szerepet tölt be a magyar középpályás a piros-kékeknél, arról az alábbi grafika is tanúskodik.

Barcelona: „Messi? Az ötödik legjobb, aki ellen játszottam”

Meglepő kijelentést tett Kosztasz Manolasz, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Roma görög válogatott védője. Amikor a futballistát arra kérték, sorolja fel a legjobb csatárokat, akik ellen valaha játszott, Lionel Messit, a Barcelona támadóját csak az ötödik helyen említette meg.

El: a 40 éves Totti bámulatos mozdulattal passzolt – videó

Az AS Roma labdarúgócsapata 4–0-ra legyőzte hazai pályán a román Astrát az Európa-liga E-csoportjának 2. fordulójában. Az olaszok legendája, Francesco Totti – aki a héten ünnepelte 40. születésnapját – két gólpassza mellett még egy látványos átadással vette ki a részét a sikerből.