Végeredmény
0
0
Félidő: 0-0
Serie A, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Fiorentina
Palermo
Heti program: örökrangadó, MU–Spurs, torinói derbi

A héten befejeződik a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportköre, s jövő hétfőn már mindkét sorozatban a kieséses szakasz első fordulójának párosítását sorsolják. A kettő között a szokásos hét végi bajnoki fordulókat tartják meg. Miközben az NB I Ferencváros–MTK örökrangadóval búcsúzik az őszi idénytől, Németországban a Bayern a Wolfsburgot, a Hertha a Werder Brement látja vendégül tv-s meccsen. A Barcelona vendégként, a Real Madrid hazai pályán játszik szombaton. Vasárnap Angliában MU–Tottenham, Olaszországban torinói derbi lesz, Franciaországban pedig a címvédő PSG az éllovas Nice-t fogadja.

Videó: dalra fakadt a háromszoros BL-győztes brazil

Az köztudott, hogy Dani Alves, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus játékosa imádja a zenét, és énekelni is szeret. Most ezzel a videóval kíván mindenkinek boldog vasárnapot!

Légiósok: Balogh Norbert egyre közelebb a visszatéréshez

Balogh Norbert szerdán a Palermo edzésének egy részét már a teljesen egészséges társaival együtt végezhette, a fennmaradó időben viszont még különmunkára fogták.

Légiósok: Balogh Norbert elköszönhetett a gyógytornásztól

A Palermo sérüléssel bajlódó magyar labdarúgója, Balogh Norbert egészségi állapota javult: a palermocalcio.it klubhonlap beszámolója szerint már külön munkát végezhet, és fokozottan kapja edzésen a terhelést.