Végeredmény
0
1
Félidő: 0-1
Serie A, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
Bologna
AC Milan
Légiósok: „Úgy érzem, rácáfoltam a negatív hangokra”

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna magyar válogatott középpályása, Nagy Ádám pénteken a népligeti edzőkomplexumban járt, ahol megtekintette korábbi csapata, a Jelgava elleni Európa-liga-selejtezőre készülő Ferencváros edzését. A zöld-fehérek német vezetőedzője, Thomas Doll jókedvűen, hangosan és nem utolsósorban olaszul köszöntötte a 22 esztendős játékost.

Légiósok: „Azt mondták, úgy nézek ki, mint egy kapus”

Egy-két év múlva szeretnék én is odakerülni a korosztályos válogatott keretébe első vagy második számú kapusként – többek között ezt nyilatkozta Hutvágner Gergely, a Sampdoria labdarúgója a Digi Sport híradójának, a Sport 24-nek.

Real: elfogadtak egy ajánlatot Jamesért, de ő nem kér belőle

Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint Florentino Pérez, a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke megegyezett egy csapattal James Rodríguez átigazolásával kapcsolatban. Ám van egy kis bökkenő...

MU: Ronaldo egymaga felforgatja a klub életét

Angol lapok egybehangzó állítása szerint minden követ megmozgat a Manchester United labdarúgócsapata, hogy visszacsábítsa Cristiano Ronaldót. A portugál extraklasszis állítólag bejelentette, hogy nem marad Madridban, a MU pedig árukapcsolással egybekötött ajánlatokban gondolkodik.