Végeredmény
1
4
Félidő: 0-2
Premier League, 37
kezdőcsapatok
kezdőcsapatok
A csapatok fordulónkénti helyezése
Helyezés Forduló
West Ham United
Swansea City
PL: győztek, bement a lovával a kocsmába – videó

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójában a Burnley hazai pályán 2–1-re legyőzte az Evertont. A hazaiak az utolsó pillanatokban tudták megszerezni a három pontot, Scott Arfield a 90. percben volt eredményes. Akkora ünneplés volt a városban, hogy egy helyi szurkoló lóval ment a kocsmába. Szó szerint. Lóval, be a kocsmába.

MU: súlyos kritika Ibrának – „Mint valami öregember”

Gordon McQueen, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United korábbi sztárja élesen bírálta Zlatan Ibrahimovicot, miután a „vörös ördögök” 4–0-ra kikaptak a Chelsea-től.

PL: Ha a védelmi hibákat leszámítjuk, jól játszottunk – Mourinho

Edzői karrierje egyik legcsúnyább vereségébe futott bele José Mourinho: a Manchester United menedzsere volt csapata, a Chelsea otthonában jegyezhetett fel egy 4–0-s kudarcot. Pedig megítélése szerint még csak nem is játszott rosszul az MU.

PL: Guardiola 50 percig bent tartotta a csapatot, vörösbort emlegetett

Josep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere 50 percig bent tartotta az öltözőben játékosait a Southampton elleni, 1–1-re végződött bajnoki után – a City sorozatban ötödik tétmérkőzésén maradt nyeretlen. Guardiola arra nem tért ki sajtótájékoztatóján, hogy mi hangzott el az öltözőben.